Bachelor Of Arts In De Media Studies En Productie

Marist College - School of Communication and the arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In De Media Studies En Productie

Marist College - School of Communication and the arts

De BA in Media Studies en productie bereidt studenten voor het vervullen van een loopbaan in een breed scala van media-industrie. Deze spannende mate integreert hands-on ervaring in de productie en de studie van de beeldcultuur met stagemogelijkheden in televisie, film, interactieve media en game design.

Studenten kiezen tussen twee concentraties in Film & Television en Interactive Media & Game Design, of ze kunnen beide concentraties voltooien. Het programma biedt ook drie minderjarigen in Digital Video Production, Interactive Media, en Cinema Studies aan studenten buiten de grote.

De Film & Television concentratie zorgt voor een evenwicht tussen de studie van film en televisie en de praktijk van de productie voor een breed scala van media-carrière, met inbegrip van het schrijven, de productie, de prestaties en de media kritiek. Studenten nemen het stimuleren van opleidingen in de studio en in het veld de productie, bewerking, scenarioschrijven, audio productie, verlichting, cinematografie, evenals film-en tv-geschiedenis en kritiek.

De Interactive Media & Game Design concentratie bereidt studenten om levendige inhoud van deze technologieën het vormgeven van handel en cultuur in de 21e eeuw te maken. Studenten leren de nieuwste tools en trends in de interactieve media en game-industrie, evenals het creëren van social networking sites en het ontwerpen van mobiele applicaties en games.

Het Instituut voor Communicatie en de Kunsten productiefaciliteiten zijn gevestigd in het onlangs gerenoveerde, state-of-the-art Lowell Thomas Communication Center, en omvatten twee volledig uitgeruste televisiestudio's, Avid editing suites, Mac en PC interactieve media-ontwikkeling laboratoria, productie en het schrijven van laboratoria en een 70 zitting screening theater.

PROGRAMMA MISSIE

De BA in Media Studies en productie aangeboden via de afdeling Media Arts bevordert kritisch denken, sterke hands-on vaardigheden en creativiteit in het onderzoek en de productie van media. Puttend uit een stevige liberal arts stichting, het programma integreert de geschiedenis, theorie en analyse van beeldcultuur met productie-ervaring en stage mogelijkheden op het gebied van televisie, film, interactieve media en game design. Het bereidt studenten voor het vervullen van een loopbaan in een breed scala van media-industrie, en voor graduate programma's in de productie en mediastudies.

Student Learning Outcomes

  1. In staat zijn om een ​​goed begrip van de media geschiedenis en theorie, en het vermogen om deze kennis met succes te vertalen naar de praktijk door middel van het verzamelen, evalueren en synthetiseren van informatie uit verschillende bronnen te tonen.
  2. In staat zijn om het vermogen om effectief te communiceren in het schrijven en door middel van verschillende vormen van media-technologieën te demonstreren.
  3. In staat zijn om een ​​creatieve, innovatieve, esthetische en kritische vaardigheden te tonen in het produceren van visuele, audio en / of schriftelijke werken van excellentie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poughkeepsie, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates