Bachelor Of Arts In De Mode (Hons)

Plymouth College of Art

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In De Mode (Hons)

Plymouth College of Art

Over het programma

De mode-industrie is een van de grootste werkgevers van de creatieve industrie in het Verenigd Koninkrijk, veeleisende getalenteerde en innovatieve mensen die in staat zijn tegen de ontwerp-proces zijn, en die beschikken over hoogwaardige technische vaardigheden.

Onze dynamiek BA (Hons) Mode programma Is een praktisch studio- en workshopgerichte programma in onze uitgebreide en geïntegreerde modestudio ruimten, waardoor u toegang krijgt tot tekenstudio's, digitale designworkshops en mediabronnen.

U zult uw individuele creativiteit in het ontwerp te ontwikkelen, leren om te innoveren in het patroon-cutting zowel digitaal als met behulp van traditionele methoden en breng uw technische en creatieve vaardigheden om de mode-industrie.

U wordt geleerd om kwaliteit, originele kledingstukken met hoog niveau van vakmanschap te ontwerpen, knippen en vervaardigen, ondersteund door ons team van industrie-savvy academici en technici.

Gedurende het programma, wordt u aangemoedigd om andere creatieve praktijken te verkennen en te werken aan multidisciplinaire projecten, door middel van samenwerkingsverbanden over de universiteit en het bedrijfsleven.

We verruimen uw begrip van de complexe relatie tussen creativiteit, projectmanagement en communicatievaardigheden en geven u een inzicht in de marketingfactoren die van invloed zijn op productie, ontwerp en uw eigen carriereprogressie.

U zult afstuderen met een laatste collectie die uw persoonlijke stijl en aanpak vitrines te ontwerpen, en een professionele portfolio om u te starten in deze bruisende industrie als een zelfverzekerde mode beoefenaar.

Onze studenten gaan uit op zeer succesvolle carrières, van het maken van kleermakers op Savile Row naar patroon-cutters voor Alexander McQueen.

BA (Hons) Fashion - Hoogtepunten

 • Kies uit verschillende specialismen, waaronder Fashion Design Menswear, Fashion Design Womenswear, Performance Sportswear Design, Knitwear Design en Fashion Design met Marketing en Promotie.
 • Engage en werk samen met ons uitgebreide professionele netwerk van merken en sponsors. Deze zijn opgenomen Missoni, Cope en Vale, JW Anderson, Mary Katrantzou, Katie Jones, Pentland Brands (Speedo, Ted Baker, Berghaus, Red or Dead, Hunter, Boxfresh), Jonathan Saunders, Julien MacDonald, Finisterre, Zeezout en anderen.
 • Leer om problemen op te lossen en te innoveren in functie en design, terwijl het leren over nieuwe ontwikkelingen in materialen en technologieën, anatomie en menselijke factoren.
 • Neem deel aan een scala van stages in de mode en sportkleding gemeenschap met inbegrip van sponsoring stages en live-projecten, evenals mogelijkheden voor nationale en internationale bezoeken, zoals de mogelijkheid om IPSO München, een internationale tentoonstelling voor sportkleding bedrijven bij te wonen.
 • Ontwikkelen van de vaardigheden om te werken in een breed spectrum van de loopbaan in de mode, als ontwerper, adviseur, koper, stylist of illustrator, naast vele andere functies.

Career Outlook

U krijgt de kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen via stages en bezoeken aan ondernemers en bedrijven, maar ook via ons netwerk van medewerkers die in de mode-industrie werken.

Studenten op dit programma nemen regelmatig deel aan nationale en internationale evenementen in Londen, Parijs, München en New York, hen te voorzien van uitstekende mogelijkheden om te netwerken.

U wordt aangemoedigd om kansen voor werkervaring op te nemen, waarbij voormalige studenten plaatsvinden bij JW Anderson en Mary Katrantzou.

Studenten krijgen ook de gelegenheid om hun werk te presenteren op de Graduate Fashion Week in Londen en Clothes Show Live.

Er is ook de mogelijkheid om studeren in het buitenland voor een semester of een jaar in een van onze Erasmus partneruniversiteiten.

 • Modeontwerpers
 • Fashion Stylisten
 • Trend Analisten
 • kopers
 • Creative Producers
 • Garment Productie Technologen
 • patroon Designers
 • costumiers
 • DOCENTEN
 • retailers
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Plymouth, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates