Bachelor of Arts in de muziek

Canadian Mennonite University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de muziek

Canadian Mennonite University

Kun je je voorstellen hoe muziek een visie van schoonheid zou kunnen bieden in een gebroken wereld, help ons horen de stemmen van die van ons verschillen, te transformeren ons, en worden gezien als een geschenk van God? Muziek studies balans strenge discipline en creatieve verbeelding, en de drang naar artistieke uitmuntendheid en passie naast compassie en gevoeligheid voor menselijke behoefte. Concentraties bevatten prestaties, muziekonderwijs, musicologie, muziek ministerie, en uitgebreide studies.

De Bachelor of Music is een professioneel programma met de volgende concentraties: muziekonderwijs, muziek ministerie, musicologie, prestaties en uitgebreid. De studenten zijn in staat om een ​​of meer concentraties te voltooien voor hun diploma. Afgestudeerden van deze concentraties vaak streven graduate studies alvorens een professionele carrière in de muziek. Hoewel deze concentraties worden geïdentificeerd als loopbaan, deze graden zijn ook waardevol als algemeen arts graden. B.Mus. afgestudeerden vaak worden erkend als goed gedisciplineerd, goed opgeleide en creatieve mensen, met de bevoegdheid om de maatschappij goed te bedienen in een breed scala van gebieden.

Music Education Concentratie - Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het onderwijs muziek in de school setting. Studenten kunnen zich richten op vroege / Middle Years, Senior Years Choral of Senior Years Instrumental. De B. Mus. in het muziekonderwijs concentratie vereist een verdere twee jaar Certification programma voor de afgestudeerde in staat is om les te geven in het openbaar onderwijs (Manitoba universiteiten bieden slechts twee jaar na graden onderwijs certificeringsprogramma's. Andere provincies verschillen met wat het aanbieden van 8- en 12-maands programma's).

Muziek ministerie Concentratie - Deze concentratie is bedoeld voor studenten die willen muziek ministerie nastreven gemeente instellingen, het combineren van twee van de sterkste programma CMU's: muziek en theologische studies. Het programma geeft studenten de mogelijkheid om competenties in hun instrument van keuze, met inbegrip van de stem te ontwikkelen, en biedt de student voldoende flexibiliteit om andere gebieden van belang in de muziek ministerie, met inbegrip van koor- en instrumentale geleidend, arrangeren, en samenstelling, evenals verdere theologische nastreven studies.

Musicologie Concentratie - Deze concentratie is bedoeld voor studenten die hun studie op de muziekgeschiedenis en theorie gericht op een undergraduate-niveau, met name met het doel van de voortgezette in graduate studies. Musicologie wordt opgevat als een overkoepelende discipline, waarin muziek geschiedenis, theorie, esthetiek en filosofie, evenals etnomusicologie. Als een undergraduate programma, deze concentratie introduceert studenten aan deze disciplines, terwijl op hetzelfde moment waardoor de student om serieuze werk beginnen in een gekozen richting in deze discipline door het lezen van cursussen en een scriptie natuurlijk.

Prestaties Concentratie - De prestaties concentratie geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op het ontwikkelen van hun gaven en talenten, zowel in solo-en collaboratieve prestaties. Deze concentratie omvat de eis van twee overwegingen in de laatste twee jaar van het programma. Het maakt het ook mogelijk studenten om andere competenties die uniek zijn voor hun gekozen gebieden van de prestaties zijn te ontwikkelen. Studenten niet zelden deze concentratie te combineren met een tweede concentratie.

Uitgebreide Concentratie - Deze concentratie zorgt voor een grote mate van flexibiliteit binnen de Bachelor of Music opleiding. Het is met name geschikt voor diegenen die van plan voor een loopbaan of verdere studies in de muziek administratie, muziek productie, de samenstelling, of prestaties in folk, jazz of pop stijlen. Het is ook een opleiding die het mogelijk maakt een student om een ​​persoonsgebonden programma van de studie niet in de bestaande concentraties aangeboden aanpassen.

Collegegeld & toeslagen

  • CAD 13.000 / jaar
  • CAD 15.000 / jaar (internationale studenten)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 - 24 maanden
Voltijd
Price
Prijs
- CAD 13.000 / jaar
Locations
Canada - Winnipeg, Manitoba
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Winnipeg, Manitoba
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan