Read the Official Description

Bachelor of Arts in ontwikkelingsstudies

 • De Bachelor of Arts in Development Studies is een vierjarig undergraduate programma dat algemeen onderwijs gecombineerd met fundamentele studie van de ontwikkeling van de gemeenschap.
<li>Het is ontworpen om een &#8203;&#8203;consistente christelijke visie en aanpak van de gemeenschap ontwikkeling en armoedebestrijding te ontwikkelen.</li>
<li>Dit zal worden bereikt door het helpen van de studenten om relevante kennis, vaardigheden en competenties gericht op empowerment van gemeenschappen om hun eigen initiatieven voor sociale verandering te beheren te verwerven.</li>
<li>Studenten in dit programma zal de belangrijkste in een van de twee gebieden:</li>

  • Duurzame Community Development
  <li>Stedelijke ontwikkeling.</li>
  

Een track in de internationale ontwikkeling zal worden ontwikkeld op een latere datum.

Studenten die met succes de opleiding te voltooien voor de Bachelor of Arts in Development Studies moeten kennis, vaardigheden en capaciteiten hebben verworven i. Aantonen dat beheersing van het geluid concepten en principes in onderzoek en ontwikkeling theorieën aan de hand van factoren in duurzame ontwikkeling.

ii. Breng een samenhangende visie voor de christelijke benadering en lifestyle aan de gemeenschap ontwikkeling en armoedebestrijding in het licht van de carrière van paraatheid iii. Ontwerpen, implementeren en beheren van de ontwikkeling van diensten die de gevoeligheid voor de holistische aard van de menselijke behoeften te wijzen, of geestelijke, fysieke, sociale of psychologische behoeften in diverse contexten (ontwikkeling in de praktijk).

iv. Vertonen ethische en strategisch leiderschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid op de werkplek en in het gebruik van het milieu in de ontwikkeling (Leadership and Ethics) tegen. Effectief te organiseren en profiteren van de beschikbare middelen, zowel menselijke en materiële, organisatorische problemen op te lossen en het adres van de hedendaagse kwesties van belang met efficiëntie (Resource mobilisatie / Problem Solving).

Toelatingsvoorwaarden

Een kandidaat moet een van de volgende minimale vereisten te voldoen voor opname in het programma: Ofwel 1.Be een houder van KCSE (of gelijkwaardig examen) certificaat met een totaal van C + of 2.Be een houder van KCSE (of gelijkwaardig examen) certificaat met een minimum totaal van C- plus een overbrugging certificaat en een universitair diploma 3.Be een houder van KACE certificaat met een minimum van twee belangrijkste passes of 4.Be een houder van een andere kwalificatie door de Universiteit Senaat aanvaard als gelijkwaardig aan een van het bovenstaande.

Wijze van levering

 • Deze vier jaar durende programma zal worden geleverd in verschillende standen.
 • Er zullen Fulltime Day Classes (aan de Main Campus), 's avonds klassen, Afstand / School-Based Classes evenals e-Learning.
 • Deze zullen worden aangeboden op trimester-basis in verschillende campussen in de provincie niveaus in een poging om het programma gemakkelijker toegankelijk en betaalbaar voor de studenten. Op dezelfde manier, de toelating van studenten zal ook op trimester-basis.
 • In ieder geval zal de standaard eisen van de leraar-leerling contact uur worden gehandhaafd.

fee Structuur

 • Collegegeld per Term 50.400
 • Admin kosten 13.525
 • Totale Collegegeld per Term 63.925
 • Totaal per jaar 191.775
 • Totaal voor het programma 767.100

Hoe toe te passen

U kunt online solliciteren door te klikken Online toepassing of Download aanvraagformulier Aanvraagformulier U kunt uw aanvraag tot Public Relations of Admissions sturen.

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by Africa International University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Aug. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
767,100 KES
Totaal voor het programma
By locations
By date
Begindatum
Mei 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Mei 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum