Bachelor of Arts in de politieke wetenschappen en bestuurskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in de Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde

&nbsp

De afdeling biedt cursussen die studenten kennis te laten zowel de intellectuele inhoud en onderzoeksmethoden van de politieke vraag. De Politicologie en Bestuurskunde mate is samengesteld uit een divers curriculum in de disciplinaire deelgebieden van de Internationale Betrekkingen, Comparative Politics en Afghanistan Overheid en politiek, alsmede een overzicht van het openbaar bestuur, die is ontworpen om studenten voor te bereiden om te begrijpen en te beoordelen politiek. Keuzevakken in de paramedische disciplines, waaronder antropologie, sociologie, geschiedenis, Engels, Economie en Legal Studies studenten in staat stelt politieke begrippen en problemen te analyseren vanuit het prisma van aanverwante gebieden.


Afdeling Mission Statement

Het Departement Politieke Wetenschappen en Recht is gewijd aan academische excellentie in de vrije kunsten traditie. Overeenstemming met de algemene missie van de Amerikaanse Universiteit van Afghanistan, de afdeling streeft ernaar om te geven aan studenten intellectuele nieuwsgierigheid en de instrumenten om te beoordelen en analyseren van complexe problemen.Graad Beschrijvingen

Het Departement Politieke Wetenschappen en Recht biedt studenten de volgende graad opties:


• Bachelor of Arts (BA) met een major in de Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde

• Bachelor of Laws (LLB) (vanaf voorjaar 2013 semester)


Bachelor of Arts Program Beschrijving


De Politicologie en Bestuurskunde mate is samengesteld uit een divers curriculum in de disciplinaire deelgebieden van de Internationale Betrekkingen, Comparative Politics en Afghanistan Overheid en politiek, alsmede een overzicht van het openbaar bestuur, die is ontworpen om studenten voor te bereiden om te begrijpen en te beoordelen politiek.Keuzevakken in de paramedische disciplines, waaronder antropologie, sociologie, geschiedenis, Engels, Economie en Legal Studies studenten in staat stelt politieke begrippen en problemen te analyseren vanuit het prisma van aanverwante gebieden.


Bachelor of Laws Program Beschrijving


Door middel van een innovatief, conceptueel rigoureus, en pragmatisch dynamisch curriculum, het doel van het programma op AUAF is om afgestudeerden die de capaciteit hebben om te denken, schrijven, spreken en handelen als professionele advocaten produceren. Het programma is ontworpen om omvatten vijf jaar full-time werk natuurlijk leidt tot een dubbele bachelor-de LLB en een andere bachelor's degree geselecteerd uit het huidige aanbod van de universiteit. Verwacht wordt dat de meeste studenten het Bachelor of Arts programma zal voltooien, hetzij in de politieke wetenschappen en openbaar bestuur of in massacommunicatie.

Laatst bijgewerkt op May 2013

Over de school

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university.

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university. Lees Minder