Bachelor of Arts in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in de Psychologie

Wat interessant is psychologie?

Het doel van de studie van de psychologie is een opleiding die je informeert interacties met anderen voor de rest van je leven te bieden. Studenten kiezen ervoor om psychologie te gaan studeren, omdat ze willen leren hoe en waarom zij en anderen denken en zich gedragen zoals ze doen. Door het bestuderen van de psychologie, zal u inzicht in de menselijke natuur, dat enorm relevant zijn voor uw dagelijks leven te krijgen. Niet alleen zal je in staat zijn om de acties van de mensen om je heen, door het bestuderen van de psychologie te begrijpen kunt u een betere denker, een meer medelevende luisteraar, een meer betrokken deelnemer in de wereld om je heen. Wij geloven dat de kennis die je zal winnen in onze psychologie programma zal u helpen om de soort persoon die het welzijn van anderen verbetert.

MAJOR in de psychologie

Een Major in de psychologie vereist dat een student vult de drie kernvakken in de psychologie (1000/2000/3000), evenals Psy 1050 en een cursus voor de Statistiek (2750). Graad C of hoger in elke richting deze discipline vereist voor de grote. Als de mark lager de cursus kan nog steeds mee voor de totale krediet uur, maar niet het belangrijkste. Daarnaast is de student verplicht om zeven hoogste niveau Psychologie keuzevakken (21 krediet uur), die een minimum van zes credit-uren in andere sociale wetenschappen moet bevatten nemen. Deze credit-uren moeten ook ten minste een seminar natuurlijk (meestal Research Methods 4750) bevatten en kan een scriptie op te nemen. Echter, slechts drie credit-uren van een scriptie te worden opgenomen in de richting van de in totaal 21 credit-uren van de vereiste hoogste niveau electives.Throughout hun opleiding, zijn Psychologie studenten verplicht om ten minste twee van de drie kernvakken nemen voor drie van de vier kern Geesteswetenschappen onderwerpen, alsook *LET OP: Studenten nemen van de Psychologie grote kan worden verplicht om twee of drie online cursussen beschikbaar via SSU, UNB of UM (Maine) neemt in de loop van hun opleiding en / of cursussen beschikbaar gesteld via hybride cursussen gepland in mei of augustus.

Minor in PSYCHOLOGIE

Een minor is beschikbaar voor alle studenten die de kern cursussen plus 18 credit-uren in hoofdletters niveau psychologie en sociale wetenschappen cursussen af ​​te ronden. Statistieken is niet vereist. Graad C of hoger in elke loop van deze discipline is vereist voor de minor. Als de mark lager de cursus kan nog steeds mee voor de totale krediet uur, maar niet de minderjarige. Gedurende hun opleiding, zijn Psychologie studenten verplicht om ten minste twee van de drie kernvakken nemen voor drie van de vier kern geesteswetenschappen onderwerpen als goed.

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Over de school

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year.

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year. Lees Minder