Bachelor of Arts in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is bedoeld om studenten te voorzien van solide fundament op de belangrijkste gebieden van de psychologie, die ook kan worden gebruikt ter voorbereiding op verdere studies en opleiding in het bijzonder specialisaties van de psychologie of andere beroepen, zoals onderwijs, recht en business management. Het programma is ontworpen om effectief studenten voor te bereiden op het gebruik van systematische methoden van onderzoek in de studie van het menselijk gedrag. Het doel is om competenties in onderzoek en praktijk te ontwikkelen met speciale nadruk op de toepassing van de psychologie in diverse relevante settings.

Met verdere gespecialiseerde opleiding, kunnen afgestudeerden van dit programma loopbaan voort te zetten in de belangrijkste sectoren van de samenleving, zoals de hulpverlenende beroepen (psychotherapie, geneeskunde), onderwijs (onderwijs, onderzoek), het bedrijfsleven en overheidsinstellingen (selectie human resources, opleiding en ontwikkeling), en het maatschappelijk middenveld (community development).

Doelstellingen

  • Afgestudeerden zullen technisch bekwaam zijn. Dit omvat ook de mogelijkheid om psychologische protocollen uit te voeren in de diagnose, beoordeling, en interventie waarbij klanten in verschillende gebieden van de psychologische praktijk, zoals in de industriële, klinische en educatieve instellingen.
  • Afgestudeerden zullen in staat zijn om hun kennis en vaardigheden toe te passen in heel brede facetten van psychologische praktijk, waaronder marketing, onderwijs, maatschappelijke ontwikkeling, onderzoek, en andere relevante vakgebieden waar psychologie beoefenaars nodig worden geacht.
  • Afgestudeerden zullen worden voorbereid op de beroepspraktijk in de psychologie. Afgestudeerden zullen een goed begrip van ethische, maatschappelijke en professionele verantwoordelijkheden te tonen, zullen de grenzen van hun kennis te erkennen en actief op zoek gaan zelfstandig leermogelijkheden, en in staat om effectief zowel als individuen binnen multidisciplinaire teams functioneren en communiceren zal zijn.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Lees Minder