Bachelor of Arts in de Psychologie

University of Central Oklahoma

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de Psychologie

University of Central Oklahoma

De afdeling biedt een bachelor of arts diploma in de psychologie. Ontworpen als een liberal arts diploma, dit programma functioneert ook als een pre-professionele graad die studenten voorbereidt om een ​​afgestudeerd onderwijs te volgen.

Ontworpen als een liberal arts diploma, dit programma functioneert ook als een pre-professionele graad die studenten voorbereidt om een ​​afgestudeerd onderwijs te volgen. Net als elke liberal arts graad is het ook ontworpen om een ​​verscheidenheid aan ervaringen voor een goed afgerond onderwijs te bieden. We zijn trots op deze graad en geloven dat het een van de mooiste voorbereidende programma's in het zuidwesten is. Onze afgestudeerden krijgen basisopleiding in statistisch ontwerp, experimentele psychologie, fysiologie, leren en geschiedenis. Ze zijn doorgevoerd tot doctorale diploma's bij toonaangevende universiteiten in het hele land.

Graadblad

Psychologie Living Learning Community

De Psychologie Living Learning Community is toegankelijk voor studenten die een hoofdvak in de psychologie willen nastreven. De gemeenschap introduceert studenten aan de rol die psychologie en menselijk gedrag speelt in ons dagelijks leven. Studenten in deze gemeenschap leven op de campus met andere psychologie majors; Betrokken zijn bij deskundigen op het gebied en onderzoeken mogelijke carrièrepaden; En schrijf je in een sectie van PSY 1103: Algemene Psychologie gecoördineerd specifiek voor LLC studenten. Om te solliciteren, contacteer huisvesting op housing.uco.edu.

Internationale Beurzen

De Universiteit van Central Oklahoma is toegewijd aan het verstrekken van betaalbare onderwijzen aan onze studenten en hun families van over de hele wereld. UCO erkent en beloont de prestaties van studenten door het aanbieden van beurzen en toekenningen op basis van academische verdiensten, talent in de beeldende kunst of atletiek. Andere prijzen zijn gebaseerd op de financiële behoefte. Studenten kunnen in aanmerking komen voor beide soorten prijzen.

Ook op de campus is werk beschikbaar om internationale studenten te helpen met hun kosten van levensonderhoud. Internationale studenten kunnen op de campus banen aanvragen en werken tot 20 uur per week nadat ze aankomen. Werk op de campus is niet gegarandeerd.

Toekomstige Studenten

  • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Freshman studenten, alstublieft Klik hier.
  • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Transfer studenten, alstublieft Klik hier.
  • Volledige lijst van de beurzen beschikbaar voor studenten, dan kunt u Klik hier.

Houd er rekening mee dat het aanvragen van de meeste van deze beurzen geen actie vereist van een student. Studiebeslissing is gemaakt door een Adviserende Adviseur, gebaseerd op uw academische en Engelse vaardigheidscores. De uitzonderingen zijn de Voorzitters Leiderschapsraad, Leiders van de Morgenraad en Legacy Non-Resident Waiver-beurzen.

Huidige studenten

  • Leadership Scholarship - $ 400 (eenmalige prijs)
  • Elk lente semester worden meerdere kandidaten toegekend in afwachting van financiering door de administratie. De verkozen ISC-president krijgt $ 1000,00 per lente en herfst semester.
  • Internationaal Pageant Studiebeurs - Beursbedragen worden elk voorjaar toegekend voor de top drie winnaars van mannelijke en vrouwelijke categorie.
  • Niet-ingezeten studieverzekering Scholarship - tot $ 1.000 (eenmalige prijs). Beurs wordt toegekend aan de student op basis van hun GPA en leidinggevende betrokkenheid tijdens het studeren bij UCO.
  • Voor een overzicht van andere scholarships, verwijzen wij u naar UCO Scholarships en UCO Scholarship Application Utility.

* In de meeste gevallen zijn beurzen stapelbaar, maar mogen de kosten van de opleiding niet overschrijden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
611 USD
Information
Deadline
Jan. 15, 2019
Locations
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 15, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Jan. 15, 2019
Einddatum Vraag informatie aan