Bachelor Of Arts In De Psychologie

Washburn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In De Psychologie

Washburn University

Bij Washburn University bevorderen we de waarde van de psychologische wetenschap door middel van een gepersonaliseerde, kwalitatief onderwijs dat de leerlingen helpt om een ​​meer vervullend leven te creëren, hen voor te bereiden op toekomstige carrières en sterkere gemeenschappen op te bouwen. De eisen voor een bachelor of arts in de psychologie zijn bedoeld om educatieve doelen van twee afzonderlijke studentenpopulaties te ontmoeten - degenen die van plan zijn een afstudeeropleiding in de psychologie bij te wonen en die van plan zijn om een ​​carrière op een ander gebied dan de psychologie te volgen.

Waarom Studeer Psychologie bij Washburn?

 • Flexibele planning voor drukke volwassenen : Het is nu mogelijk om je Bachelor of Arts in Psychology volledig online te verdienen. Studeer thuis, op je schema, als je je opleiding voltooit.
 • Samenwerkende leeromgeving : bij Washburn zijn onze kleine klasmaatjes ontworpen om u de middelen te geven die u nodig heeft om uw opleiding te voltooien. U ontwikkelt persoonlijke relaties met faculteit en medestudenten, waardoor u hier voldoende steun en begeleiding krijgt.
 • Onderzoeksondersteuning : De afdeling Psychologie van Washburn University biedt tal van mogelijkheden om onderzoek te doen en stage te voltooien. Veel van onze studenten presenteren hun onderzoek op regionale en nationale conferenties.
 • Leiderschapskansen : Verbeter uw educatieve ervaring door deel te nemen aan een Washburn Transformational Experience, waarmee u kunt nemen waarover u gepassioneerd bent en overdracht naar een leidersrol, een studie in het buitenland, een community service mogelijkheid of een wetenschappelijke of creatieve inspanning.

Voorgraadse vereisten

Studenten moeten een minimum van 34 gegradueerde uren credit in de psychologie behalen met een cijfer van C of beter. Minimaal 15 van de vereiste 34 uur moeten bovenafdelingskursussen zijn, en minstens 9 uur (inclusief 6 hogere divisieuren) moeten bij Washburn worden genomen. Deze uren moeten omvatten: PY 100, 151, 231, 251 en 299; Selecteer tenminste één cursus uit de volgende ontwikkelingspsychologie cursussen: PY 209, 210, 211, 212; Selecteer een leer- of cognitiecursus: PY 301 of 306; Selecteer een fysiologische psychologie of sensatie en perceptiekursus: PY 307 of 305; Selecteer een persoonlijkheids- of sociale psychologie cursus: PY 309 of 310; Twee bijkomende bovenafdeling psychologie cursussen moeten als keuzevakken worden ingevuld (capstone cursussen mogen NIET worden gebruikt om aan deze vereiste te voldoen); Een totaal van minstens 3 uur geselecteerd uit de reeks vakken die kunnen dienen als basis voor een Senior Capstone Experience (PY 336, 387, 389, 390).

Psychologie-gerelateerde carrierebaan

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carriere na het behalen van de BA-graad, zal de Bachelor of Arts in Psychology-programma je voorbereiden op een verscheidenheid aan psychologisch gerelateerde carrières. Onze adviseurs helpen u bij het ontwerpen van uw opleiding om uw veranderingen te verbeteren om uw droombaan te krijgen nadat u afgestudeerd bent.

Psychologie Graduate Track

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een meestersgraad of Ph.D., zal de Bachelor of Arts in Psychology programma u voorbereiden op een afgestudeerd programma. Onze adviseurs zullen u helpen bij het selecteren van cursussen die uw kans op aanvulling op een afgestudeerd programma kunnen vergroten.

BA-MA Programma

Studenten die de 'Standards of Achievement' hebben behaald en hun Bachelor of Arts-diploma in de psychologie van Washburn University hebben afgerond, krijgen toegang tot Washburn's Psychology Master Programme en uitsluiting van het competitieve toelatingsproces

Standaarden van prestatie

 1. Voorvereiste vakkursusvereisten: Er mogen niet meer dan één C op elk van de volgende vakken behaald worden. (Tenminste twee van deze vakken moeten bij Washburn worden ingevuld)
  • PY 151 Psychologische Statistieken
  • PY 251 Onderzoeksmethoden, en
  • PY 231 Abnormale Psychologie
 2. GPA-eisen
  • Totaal GPA van 3,2 of hoger, en
  • GPA in de laatste 60 uur van 3,5 of hoger, en
  • GPA over alle Psychologie cursussen van 3,5 of hoger
 3. Onderzoekseisen
  • Afronding en presentatie van een onderzoeksproject als onderdeel van de PY Major Capstone zoals aangetoond door de voltooiing van PY 390 Directed Research.
 4. Facultaire Aanbevelingsvereisten
  • Ondubbelzinnige goedkeuring van ten minste drie voltijdse Washburn Psychology faculteiten
  • Leden bewezen door een beoordeling op item # 9 van de Masters of Arts in de psychologie "Aanbevelingsformulier" van "aanbevolen" of "sterk aanbevolen".
 5. GRE
  GRE Scores zijn niet vereist van "in-house" aanvragers.

Tijdlijnen voor toelating:

 1. Papierwerk zal op 15 januari van de student verschuldigd zijn
 2. De afdeling zal de studenten op 1 februari informeren over hun aanvaarding.
 3. Studenten zullen de aanbieding uiterlijk op 15 maart moeten accepteren of weigeren.
 • Studenten komen in aanmerking voor gebruik van dit programma gedurende 5 jaar vanaf de datum van afstuderen

Online BA diploma

De online diploma optie van de Psychologieafdeling is een garantie dat meer dan vier jaar studenten alle vereiste afdelingsgraad online kunnen afronden. Deze graadoptie maakt geen deel uit van een aparte online school, en we kunnen niet garanderen dat er specifieke online cursussen buiten onze afdeling beschikbaar zijn (hoewel het gegarandeerd is dat er voldoende online cursussen beschikbaar zijn buiten de grote om aan alle BA-vereisten te voldoen).


Ons programma is volledig geaccrediteerd door de Hoger Learning Commissie.
Washburn University kan in een aantal staten afstandsonderwijsprogramma's aanbieden door ons lidmaatschap in SARA - de nationale raad voor wederkerigheidsovereenkomsten voor overheidsautoriteiten. SARA is een vrijwillige overeenkomst tussen haar lidstaten en Amerikaanse gebieden die vergelijkbare nationale normen vaststellen voor het interstate aanbieden van postsecondaire afstandsopleidingscursussen en -programma's. Onder de huidige overeenkomst is Washburn bevoegd om programma's te aanbieden in alle staten behalve Californië, Florida en Massachusetts, die geen lid zijn van SARA.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Topeka, Kansas
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Verenigde Staten - Topeka, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Jan. 2019
Verenigde Staten - Topeka, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan