Bachelor of Arts in de religie: leiderschap en ethiek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in Religie: Leadership and Ethics

Welkom op de Carson-Newman School of Religion webpagina. Onze school biedt een rijke en gevarieerde selectie van graad accenten die variëren van de basis Religie belangrijk bij een major met een van de volgende accenten: bijbelse talen, bijbelse studies, kerk recreatie en jeugdwerk, ministerie, filosofie en religie, leiderschap en ethiek, pastoraat en spiritualiteit en de kunsten.

Onze school omarmt een identiteit die onze Baptist erfgoed en wat het beste is in een ideale liberal arts achtergrond weerspiegelt. De belangrijkste trajecten die onze missie en persona vorm onder meer de volgende: Faculteit zal de student in staat stellen om een ​​theologische en filosofische geletterdheid te ontwikkelen; verbeteren kritisch lezen, schrijven en denken vaardigheden; de oprichting van een bijbelse grondslag en competentie om het leven vragen en problemen in de 21e eeuw aan te pakken; koesteren een robuuste spiritualiteit; het creëren van een gevoel van missie, sociaal bewustzijn en wereldburgerschap; en voor te bereiden voor de inzet en leiderschap in de plaatselijke kerk.

Onze school is in het proces van het ontwikkelen van internationale mogelijkheden om te studeren tijdens de zomers in theologische instellingen en instituties op vijf verschillende continenten. Deze satellieten bieden graad credit-uren, een cross-culturele ervaring, en hands-on sociale en missie kansen. De meeste van onze docenten hebben internationale ervaring en hebben geleerd in de missie van de instellingen, instellingen en seminaries in Rio De Janeiro, Brazilië; Vincovci, Kroatië, Santo Domingo, Dominicaanse Republiek, Oxford, Engeland, Belfast, Ierland, Sapporo, Japan, Nairobi, Kenia, Leon, Mexico, St. Petersburg, Rusland, Cape Town, Zuid-Afrika, Madrid, Spanje en Merida, Venezuela en / of leidden archeologische en bijbel expedities naar Israël, Jordanië en Turkije.

Samen met de diepte-onderwijs, Carson-Newman Religie majors profiteren van hoogleraren die vaak mentoren geworden, verwelkomen hun studenten met een open-deur-beleid. Onze faculteit is toegewijd aan het delen van hun levenservaringen en leven uit de imitatio Christi. Elk van onze faculteit is betrokken bij het ministerie en de plaatselijke kerk op woensdag en zondag.

Onze Religie afgestudeerden worden geaccepteerd bij de beste theologische seminaries in het land van Princeton naar Duke en Wake Forest naar McAfee. Baptist seminaries juichen de theologische kaliber van de Carson-Newman studenten die instellingen zoals Baptisten Seminarium in Richmond, Beeson, Campbell, Gardner Webb, Golden Gate, Palmer, Zuidoost, Zuid, Zuid-Westers, en Truett wonen.

Bent u klaar voor de uitdaging en het zoeken naar een religie mate waarin de Bijbel is gecentreerd, taalkundig geavanceerde, filosofisch boeiende, geestelijk veeleisend, en als u wenst te lopen met mentoren en professoren die het streven naar excellentie te combineren met een vitaal christelijk geloof - dan is de zalen en hallen van de Carson-Newman School of Religion staan ​​voor u klaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

There’s no better way for you to imagine being here than to visit us. Being at Carson-Newman is the best way to know how you fit at this top-ranked liberal arts university, founded in 1851. See what y ... Lees meer

There’s no better way for you to imagine being here than to visit us. Being at Carson-Newman is the best way to know how you fit at this top-ranked liberal arts university, founded in 1851. See what your life can look like here. Walk our campus and get a sense that you will be an important part of an active campus that is 2,000 students strong. Lees Minder
Jefferson City , VS Online + 1 Meer Minder