Bachelor of Arts in de sociale wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in de Sociale Wetenschappen


Alle studenten in de sociale wetenschappen grote nemen een reeks gemeenschappelijke kern cursussen ontworpen om hen te introduceren om de elementen van de theorie en methodologie van de sociale wetenschappen, in aanvulling op een verkenning van verschillende thema's en aspecten van de moderne wereld. Ze zullen naar verwachting ook enkele onafhankelijke onderzoek doen en een proefschrift in de gekozen gebied te schrijven. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te wonen en te helpen organiseren muic Sociale Wetenschappen conferenties en om deel te nemen aan de klassikale discussie. Het hele programma is onderworpen aan regelmatige evaluatie, zodat het lesmateriaal en de inhoud kan worden verbeterd. Kritische en originele ideeën worden aangemoedigd en een adviserende relatie tussen docenten en studenten wordt bevorderd.

&nbsp

Muic is een multiculturele instelling voor hoger onderwijs voor zover docenten en studenten komen uit de Zuidoost-Aziatische regio en de hele wereld. De cursussen worden in het Engels gegeven door full-time, part-time en het bezoeken van experts in internationale zaken. Student participatie en kritisch denken worden aangemoedigd in het nastreven van gespecialiseerde onderzoek belangen, alsook door middel van hun undergraduate studies.


De Sociale Wetenschappen Major biedt drie concentraties, Internationale Studies, Zuidoost-Aziatische Studies en Moderne Wereld Geschiedenis, in aanvulling op minderjarigen in International Studies, Zuidoost-Aziatische Studies, Moderne Wereld Geschiedenis en Psychologie.

&nbsp

&nbsp

Concentratie in International Studies


De Internationale Studies concentratie biedt studenten een inleiding tot bepaalde aspecten van de hedendaagse wereldpolitiek. Studenten hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een scala van cursussen binnen bepaalde gebieden van onderzoek zijn: Internationale Betrekkingen, Global Society en Economie, vergelijkende studies en geselecteerde Area Studies. Alle International Studies studenten krijgen ook een algemene inleiding tot de moderne wereldgeschiedenis.


International Studies majors hebben de mogelijkheid om de diverse regio van Zuidoost-Azië te openen, het toepassen van hun kennis en zich te scharen achter academische activiteiten.In hun laatste jaar van de studie kunnen studenten die een carrière in de internationale betrekkingen zijn ook van toepassing voor een aantal van de Internationale Organisatie stages, NGO's en INGO stage programma's, alsmede Public Sector stages.

&nbsp

Concentratie in Zuidoost-Aziatische Studies


Muic heeft een gevestigde undergraduate opleiding in Zuidoost-Aziatische Studies. Een breed scala aan cursus aanbod bieden studenten met een gespecialiseerde kennis van de regionale geschiedenis, politiek, economie en cultuur. Het College verzorgt ook opleidingen in een groeiende selectie van Zuidoost-Aziatische talen.

Zuidoost-Aziatische Studies majors ruimschoots de gelegenheid om Thailand en de regio te verkennen. In hun laatste jaar van de studie kunnen studenten die een carrière in Zuidoost-Azië zijn ook van toepassing voor een aantal NGO en INGO stageprogramma's.In een poging om studenten diversiteit te vergroten, het College heeft verschillende beurzenprogramma's, waaronder een voor Zuidoost-Aziatische onderdanen.

&nbsp

&nbsp

Concentratie in de moderne wereldgeschiedenis

&nbsp

The Modern World History concentratie biedt studenten een inleiding tot de wereldgeschiedenis in de moderne tijd (ca. 1450 tot heden). Studenten kunnen kiezen om hun studie te kiezen cursussen in gebieden van de vergelijkende geschiedenis, Asian Studies, Europese en Russische Studies en Onderzoek van de Amerika's (Latijns-en Noord-Amerika) scherp te stellen. Sommige cursussen op andere delen van de wereld worden momenteel voorbereid en zal worden aangeboden in de nabije toekomst.

&nbsp


Carrièremogelijkheden


Naast het verwerven van kennis op hun vakgebied, zijn Sociale Wetenschappen majors getraind in de kritische analyse van ideeën, waardoor ze te analyseren en te evalueren correleren nieuwe informatie en theorie toe te passen praktijk. Die kennis en die vaardigheden van toepassing zijn in een verscheidenheid van werk instellingen. Vacatures die van bijzonder belang zijn voor afgestudeerden in sociale wetenschappen zijn internationaal ondernemen, internationale en niet-gouvernementele organisaties, de journalistiek en de media en het hoger onderwijs, zowel in het onderwijs en de administratie. De Sociale Wetenschappen undergraduate-diploma biedt ook een uitstekende basis voor vele hoge graden, met inbegrip van Internationale Betrekkingen.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvrager vult de middelbare school (M.6) certificaat of het equivalent daarvan zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.
De aanvragers moeten aantonen Engels competentie: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6,0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met Math score van ten minste 580.


De aanvragers zijn verplicht om te zitten voor een schriftelijk tentamen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Schrijven), Wiskunde, Algemene Natuurwetenschappen en actualiteiten. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, zullen zij worden uitgenodigd voor een gesprek.


Opmerking: De aanvragers wier kennis van het Engels is niet voldoende voor onmiddellijke aanvaarding kan worden geadviseerd om te studeren in de voorbereiding Centrum voor Talen en Wiskunde (PC). Aanvragers die met succes de PC-vereisten komen in aanmerking voor toelating tot de reguliere muic opleiding in de volgende trimester.Muic biedt ook een "Intensief Engels programma" cursus voor studenten die zich voorbereiden op het college Engels toelatingsexamen.

&nbsp


Voor internationale kandidaten


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen van toepassing zijn 3 keer per jaar door de Toelating sectie. De aanvragers moeten al klaar zijn met hun middelbare school onderwijs of gelijkwaardig is aan de middelbare school zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als de school certificaat / diploma is niet in het Engels, moet een gecertificeerde Engels vertaling van het stuk worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die niet Engels als moedertaal moeten een TOEFL score (IBT score van ten minste 79 met een score van ten minste 25 schriftelijk) of IELTS score (6.0 of hoger met het schrijven van 6 in te dienen.0) of SAT score (1.650 met een Math score van 580 of hoger).


Zodra kandidaten worden officieel erkend als full-time studenten, zijn ze verplicht om te zitten voor Engels schrijven en Math plaatsing testen om te zien welk niveau zij kunnen zich aanmelden voor.Laatst bijgewerkt op okt 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen ... Lees meer

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen op dat moment als de International Students opleiding (ISDP). Zes maanden later, in september l986, het programma verwelkomde de eerste klasse van de studenten. Het begin was bescheiden - de meeste begin meestal. De faciliteiten zijn gelegen op de tweede verdieping van het MU Social Science and Humanities Building, met 45 studenten, twee full-time en 20 part-time instructeurs, een vier-lid ondersteunend personeel, zeven grote aanbod in de wetenschappen en de Travel Industry management - en een overvloed van hoop en vastberadenheid. Tijdens de eerste jaren groeide ISDP en bloeide, zozeer zelfs dat het uiteindelijk nodig zijn eigen aparte voorzieningen. In 1992 ISDP officieel gewijd haar nieuwe gebouw, dat 486 studenten ondergebracht, en introduceerde twee extra majors in Business Administration and Food Science and Technology. Het jaar 1996 vormde een belangrijke mijlpaal. Met instemming van de Universiteitsraad Mahidol, werd ISDP officieel aangewezen Mahidol University International College (muic), waardoor het de volle gewicht en de gestalte van een faculteit. Twee jaar later, werd een zes verdiepingen tellend complex om meer dan 1.000 studenten tegemoet voltooid. Een nieuwe management stijl werd geïntroduceerd, in aanvulling op een uitbreiding van het academisch aanbod, extra stages, met inbegrip van de Salaya Pavilion Hotel en Training Center, een pre-college-programma en de vorming van kantoren die zowel studenten en alumni behoeften aangepakt. In de loop van de daaropvolgende jaren waren er bijkomende ontwikkelingen in het college academische, fysieke en sociale landschappen: een steeds groter student inschrijving, nieuwe belangrijke programma's, de bevordering van een levendige programma uitwisseling van studenten en een verdere uitbreiding van haar fysieke faciliteiten, waaronder een acht verdiepingen tellende uitbreiding. Na 26 jaar, muic biedt momenteel 19 undergraduate majors en 22 minderjarigen in de Kunsten, Wetenschappen en Management, samen met twee master opleidingen, ongeveer 3200 studenten. Bovendien is het college te anticiperen op een nog grotere ingeschreven studenten in de toekomst. Het is onlangs in opdracht van de bouw van een nieuw gebouw, in 2015 worden afgerond. Met deze nieuwe toevoeging muic in staat zal zijn om maximaal 4000 studenten. Inspelen op de uitdagingen van de nieuwe wereldorde zal voortgezet veerkracht en innovatie vereisen. De reis die begon meer dan twee decennia geleden is nog lang niet voorbij als Mahidol University International College blijft haar volledige middelen en energie inzetten voor het streven naar academische uitmuntendheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Bel: +66818286209 Lees Minder