Bachelor of Arts in de sociologie

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de sociologie

Claflin University

Claflin201

Onze Sociologie programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van fundamentele kennis van de sociale problemen en de geschikte methoden en theorieën gebruikt om ze op te lossen. Ons programma leert u de fundamentele vaardigheden die nodig zijn om onderzoek te doen, van toepassing statistische analyse om onderzoeksresultaten te evalueren en presenteer uw analyses in veel gebieden van de sociale wetenschappen.

Leerplan

Ons programma curriculum biedt een uitgebalanceerde collectie van de sociologie fundamentals en rente gedreven cursus opties is ontworpen om u te helpen ontwikkelen tot een analytische denker. In eerste instantie zul je cursussen zoals Inleiding tot de sociologie te nemen; Global Social Problems; en huwelijk, verwantschap en Gezin. Dan zul je vooruitgang in de kern van onze cursussen over sociale theorie, statistiek en onderzoeksmethoden en krijgen inzicht in de complexiteit van maatschappelijke vraagstukken. In je laatste niveau van de studie, raden we u aan geavanceerde keuzevakken te nemen op het gebied van uw keuze, zoals ras, geslacht, recht en onderzoeksmethoden.

Student Kansen en Experience

De studenten hebben een kans om samen te werken met docenten te onderzoeken en te onderzoeken enkele van de meest urgente maatschappelijke vraagstukken van de dag. Mentor-based onderzoek, undergraduate conferenties, en de kans om je werk te presenteren zijn routinematig beschikbaar voor alle studenten.

Carrière en Outcomes

Veel van onze studenten gaan naar graduate school in programma's zoals de Master in het sociaal werk, onderwijs of begeleiding. Voor degenen die niet naar school gaan afstuderen, de meeste afgestudeerden vinden werk in het veld menselijke diensten zoals hospice zorg, sociale diensten, het jeugdrecht. Andere afgestudeerden gaan in het bedrijfsleven, zoals verzekeringsmakelaar, ziekenhuis administratie of retail management.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates