Bachelor of Arts in de Spaanse taal

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Claflin201

Spaanse Majors en Minors zijn leiders in een levendige gemeenschap van de taal deskundigen in de Latijns-Amerikaanse wereld.

Het ministerie van Geesteswetenschappen biedt cursussen in meer dan zeven verschillende talen, waaronder Spaans. Door middel van een serie van meerdere talen ervaringen, worden de studenten naar voren gekomen in een wereldwijde culturele, historische en hedendaagse studies van landen over de hele wereld. De minister van Buitenlandse Talen-programma bij de afdeling Geesteswetenschappen biedt een grote in het Spaans. Studenten die grote en kleine in het Spaans zal spannende carrière als gedachte-leiders, vertalers, sprekers, docenten, schrijvers en advocaten hebben.

Leerplan

De Spaanse taal curriculum is een van de beste in de natie. Instructeurs, die zijn experts in het veld, die doctoraten van vooraanstaande universiteiten uit de hele wereld, werken aan een curriculum dat is student vriendelijk, maar toch streng en spannend te ontwikkelen. Het curriculum voor de Spaanse majors en minors is vergelijkbaar met nationale normen en bereidt studenten voor op een breed scala van loopbanen en de service in het veld.

Student Kansen en Experience

Studenten zullen in staat zijn om deel te nemen in de reismogelijkheden, stages, en ervaringsleren. De Spaanse taal programma werkt in samenwerking met de International Studies Program dat de studie in het buitenland en leermogelijkheden biedt voor leerlingen ook.

Carrière en Outcomes

Loopbaan in dit gebied zijn onder andere professionele vertalers, leraren, wetenschap, en de dienstverlening aan de gemeenschap.

Toelatingseisen

Sommige oriëntatie op de Spaanse taal wordt aangemoedigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Lees meer

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Lees Minder