Bachelor of Arts in de Spaanse taal

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de Spaanse taal

Claflin University

Claflin201

Spaanse Majors en Minors zijn leiders in een levendige gemeenschap van de taal deskundigen in de Latijns-Amerikaanse wereld.

Het ministerie van Geesteswetenschappen biedt cursussen in meer dan zeven verschillende talen, waaronder Spaans. Door middel van een serie van meerdere talen ervaringen, worden de studenten naar voren gekomen in een wereldwijde culturele, historische en hedendaagse studies van landen over de hele wereld. De minister van Buitenlandse Talen-programma bij de afdeling Geesteswetenschappen biedt een grote in het Spaans. Studenten die grote en kleine in het Spaans zal spannende carrière als gedachte-leiders, vertalers, sprekers, docenten, schrijvers en advocaten hebben.

Leerplan

De Spaanse taal curriculum is een van de beste in de natie. Instructeurs, die zijn experts in het veld, die doctoraten van vooraanstaande universiteiten uit de hele wereld, werken aan een curriculum dat is student vriendelijk, maar toch streng en spannend te ontwikkelen. Het curriculum voor de Spaanse majors en minors is vergelijkbaar met nationale normen en bereidt studenten voor op een breed scala van loopbanen en de service in het veld.

Student Kansen en Experience

Studenten zullen in staat zijn om deel te nemen in de reismogelijkheden, stages, en ervaringsleren. De Spaanse taal programma werkt in samenwerking met de International Studies Program dat de studie in het buitenland en leermogelijkheden biedt voor leerlingen ook.

Carrière en Outcomes

Loopbaan in dit gebied zijn onder andere professionele vertalers, leraren, wetenschap, en de dienstverlening aan de gemeenschap.

Toelatingseisen

Sommige oriëntatie op de Spaanse taal wordt aangemoedigd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates