Bachelor of Arts in de toegepaste informatica

University Of Washington Bothell

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de toegepaste informatica

University Of Washington Bothell

Bachelor of Arts in Applied Computing

Applied Computing is een multidisciplinaire opleiding die zich richt op de toepassing van de computersystemen in het kader van een specifiek onderwerp of vakgebied. Studenten worden aangemoedigd om in grote lijnen na te denken over de gevolgen van de informatica en computersystemen op onze huidige samenleving. In hun CSS cursussen, studenten concentreren vanuit een toepassing perspectief op software engineering, management, communicatie, kennis van hardware en besturingssystemen, en programmering. Deze gemeenschappelijke kern van klassen zorgt voor een solide basis van kennis in de computer hardware, programmering en ontwikkeling van software.

Studenten combineren hun CSS cursussen met studies in een niet-computing-onderwerp dat voor hen van belang. Dit gebied, een zogenaamde Minor Elective, kan de vorm aannemen van een gevestigde minor aan de Universiteit van Washington, of een goedgekeurde cluster van opleidingen die een complexe materie dekken nemen. Onderwerpen voor de minderjarige electieve noodzaak zowel breed in context evenals hebben diepte binnen hun discipline. Huidige Applied Computing studenten hebben gekozen UW Bothell minderjarigen waaronder Business, Policy Studies, en Onderwijs. Studenten die hebben gekozen om een ​​cluster van cursussen na te streven gericht op een brede en uitdagende onderwerpen zoals internationale betrekkingen en de biotechnologie en de maatschappij.

Applied berekenen afgestudeerden zijn experts in het integreren van computer technologie in hun minderjarige electieve veld. Om dit doel te bevorderen, alle Applied Computing studenten nemen deel aan een laatste senior seminar, waar ze integreren hun CSS cursussen met de cursussen in hun minderjarige keuzevak. Net als bij een hogere thesis, de Senior Seminar (CSS 496) geeft een dieper begrip van de inherente relatie tussen computers en software-ontwikkeling voor de gekozen minor keuzevak studenten.

Een nieuwe generatie van de infrastructuur die nodig is om wereldwijde samenwerking in de wetenschap, het bedrijfsleven, de industrie, de medische en gezondheidswetenschappen, en de overheid te bevorderen. Afgestudeerden met de Applied Computing graad wordt verwacht om gedetailleerde kennis van hun gekozen toepassing te combineren met een praktische kennis van de moderne computers.

Applied Computing is ook ideaal voor degenen die een non-computing bachelor diploma, maar verlangen naar een sterkere informatica opleiding. In dergelijke gevallen kan de student in aanmerking komen om hun eerder verdiende credits gebruiken om de minderjarige of de concentratie eis (afhankelijk CSS Program goedkeuring) te voldoen.

Cursus Informatie

Op basis van de fundamentele disciplines van Computer Science en Software Engineering, de Computing & Software Systems-programma's curricula focus op de bij het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van software processen. Onze innovatieve cursussen zijn ontworpen door de faculteit en task forces die direct putten industrie ingang.

Het menu aan de linkerkant bevat links naar wanneer onze cursussen worden aangeboden, beschrijvingen van elke cursus, en informatie over opleidingen passen bij elkaar en passen in onze graden.

Onze CSS adviseur is klaar om u te helpen bij het plannen van uw aanvraag of huidige cursussen voor de Bachelor of Science in de CSS of voor de Bachelor of Arts in Applied Computing. Studenten worden aangemoedigd om in te checken met hun adviseur ooit een kwart voor hun vooruitgang en natuurlijk planning controleren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bothell, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates