Bachelor of Arts in de wereldwijde studies (GST)

University Of Washington Bothell

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de wereldwijde studies (GST)

University Of Washington Bothell

Bachelor of Arts in Global Studies (GST)

Wat betekent het om een ​​wereldburger te zijn? Hoe lokale en mondiale overtuigingen, evenementen en instellingen reizen over en structureren van de wereld waarin we leven vandaag de dag?

GST richt zich op deze vragen door het verkennen van de economische, culturele en politieke systemen die verenigen en verdeel mensen over de hele wereld. Faculteit die lesgeven in GST werk in een breed scala van disciplinaire en interdisciplinaire gebieden, met inbegrip van geschiedenis, antropologie, sociologie, politieke economie, cultuur en media studies, milieu-wetenschap en de wetenschap van de mensenrechten. GST studenten leren om kritisch na te denken over de geschiedenis en de praktijk van de globalisering door middel van interpretatie, empirisch onderzoek, en project-based learning.

Zijn afstuderen GST studenten zijn bijzonder goed uitgerust om professionele loopbaan of gevorderde studie in het overheidsbeleid, het bedrijfsleven, de internationale betrekkingen, de gemeenschap en niet-gouvernementele organisaties, wet, onderwijs, media en culturele studies, en het gebied studies voort te zetten.

Global Studies Leerdoelen

Het Global Studies curriculum bevordert de vier belangrijkste IAS leerdoelen. Studenten die cursussen en / of hoofdvak in Global Studies:

 1. Build interdisciplinair onderzoek vaardigheden die hen in staat stellen vragen over de economische, politieke en culturele relaties die mensen en plaatsen te binden over de hele wereld vormen.
 2. Inzicht te krijgen in de historische oorsprong van mondiale processen.
 3. Gebruik en kritiek frameworks zoals mensenrechten, feminisme, post-kolonialisme en de internationale handel theorie mondiale processen uit te leggen.
 4. Ontwikkel kritische inzichten over de cultuur, de economie en de instellingen door middel van vergelijkend onderzoek.
 5. Leer hoe u de resultaten van uw onderzoek effectief te communiceren.

Vereisten Hoewel er geen officiële eisen dan de eisen voor toelating tot de School van Interdisciplinair Kunsten en Wetenschappen, de studenten kiezen voor deze grote vindt het nuttig vooral college cursussen in de economie, wereld geschiedenis en cultuur, statistieken, politicologie, geografie te hebben afgerond, antropologie, en vreemde talen.

Diploma-eisen

 • BIS 300 Interdisciplinair bericht * (5 studiepunten)
 • BISGST 303 Geschiedenis en Globalisering (5 studiepunten)
 • Methoden Course (5 studiepunten)
 • GST Cursussen (30 studiepunten)
 • BIS 499 Portfolio Capstone (3 studiepunten)
 • Extra IAS cursussen (20 studiepunten)
 • Algemeen Keuzevakken (22 studiepunten)

TOTAAL = 90 Credits *Moeten worden genomen in het eerste kwartaal van IAS inschrijving.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bothell, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates