Bachelor of Arts in digitaal ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Claflin201

Digital Design is een van de nieuwste majors op Claflin University. De universiteit heeft een missie om technologie te omarmen in alle academische disciplines, en zorgen voor tech-savvy creatieven om de digitale economie op te bouwen en zorgen voor leiderschap voor de 21ste eeuw. De Digital Design afgestudeerde heeft waardevolle kansen op werk als kunstenaar of ontwerper.

Leerplan

Studenten houden zich bezig met de echte wereld projecten om de uitdagingen en de tijdslijnen van het beroep te begrijpen. Digital Design majors zijn opgeleid en getraind om te concurreren in de snel opkomende kunst en creatieve vormgeving velden. Deze belangrijke werd ontwikkeld rond kunst, design en technologie om de creativiteit, vorm en functie te articuleren met state of the art digitale media.

Digital Design majors krijgen training van talentvolle kunstenaars en ontwerpers in een aantal gebieden, met inbegrip van tekening, ontwerp, het digitale schilderen, kunstgeschiedenis, art technologie, 3-D modellering, fotografie en presentatietechnieken, etc.

Student Kansen en Experience

Het ministerie van kunst is cutting edge computerlokalen opgericht met de nodige randapparatuur en software voor 2-D, 3-D, interactieve en geanimeerde werken. Studenten ontwikkelen hun werk vanuit schetsboek naar een virtuele ontwerp in een verscheidenheid van computer grafische programma's. Industrie standaard computerprogramma's, zoals Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Fireworks, Dreamweaver, After Effects, Premiere, Audition; en Autodesk AutoCAD, Revit, Inventor, enz. Studenten output naar grootformaat plotters, 3-D-printers, etc.

Bij Claflin, worden de studenten aangemoedigd om hun werk te laten zien op de jaarlijkse tentoonstellingen, zowel op de campus en uit, en deel te nemen aan conferenties. Er zijn mogelijkheden voor undergraduate onderzoek, tot het verkrijgen van mentor-schip en uitgegroeid tot een mentor, worden betrokken bij de lokale en regionale reizen naar musea, enz., En internationale studie in het buitenland kansen. Kunst studenten kunnen ook kiezen uit een verscheidenheid van de student clubs en organisaties op de campus, en toetreden tot de Department of Art's eigen Art Club. Studenten kunnen zelfs beginnen hun eigen campus club bij Claflin.

Carrière en Outcomes

Studenten die een Bachelor of Arts (BA) diploma in Digital Design verdienen kunnen hun opleiding te gebruiken om graduate studie voort te zetten in een verscheidenheid aan creatieve kunst en design disciplines. Ze kunnen ook waardevolle mogelijkheden om te werken in het digitale gebied op corporaties, provinciale en federale departementen, advertentie en ontwerpbureaus, sport en entertainment gebied, enz. Hun werk binnen deze organisaties zijn onder meer: ​​grafische vormgeving, webdesign, bouwkundig ontwerp, motion graphics, reclame-ontwerp, digitale illustratie, etc.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Lees meer

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Lees Minder