Bachelor of Arts in Economics

International Black Sea University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in Economics

International Black Sea University

De BA opleiding Economie werd opgericht in 2011 en biedt studies in het Engels als in het Georgisch. Het introduceert de studenten aan macro- en micro-economische theorie, monetair en fiscaal beleid, modellen van de internationale economie. Daarnaast zullen de studenten kennis bij de evaluatie van de wereldeconomie te verkrijgen, evenals bekend met de belangrijkste denkers die verband houden met het veld te worden. Bovendien is het programma omvat ook kwesties in verband met Georgische economie, de huidige trends en uitdagingen. Over het algemeen het belangrijkste doel van het programma is om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs dat de afgestudeerden in staat zal stellen aan de internationale normen voldoen en de arbeidsmarkt met een hoog gekwalificeerde arbeidskrachten te leveren. De undergraduate programma biedt een uitstekende achtergrond voor degenen die een loopbaan in de overheid en het bedrijfsleven, alsmede die het nastreven van graduate graden te plannen in het beroepsonderwijs of op het gebied van economie.

Vereisten voor inschrijving

Studenten mogen aanmelden voor het programma op basis van de door de Georgische wetgeving regelgeving. Een persoon met de volledige secundaire onderwijs is toegestaan ​​om de educatieve bacheloropleiding te bestuderen. Passing van de Unified Entry Examens is een voorwaarde van aanvaarding op het programma. Burgers van andere landen hebben het recht om te studeren aan het programma in relevantie met de door de Georgische wetgeving regelgeving, zonder rekening Unified Entry Examens Georgië.

Doel van het programma

De BA-programma in Economics heeft als doel om studenten kennis te laten de economische aspecten van de moderne samenleving, om hen vertrouwd te maken met technieken voor de analyse van de hedendaagse economische problemen en het ontwikkelen van in hen een mogelijkheid om een ​​oordeel uit te oefenen bij de evaluatie van de huidige economische trends. Het programma profiteert van internationale ervaring en biedt studenten met een solide basis in de hedendaagse economische theorieën, modellen en toepassingen. Daarnaast is het programma-ontwerp integreert theorie met de praktijk en heeft als doel om het concurrentievermogen van onze afgestudeerden in Georgië te verhogen als in het buitenland.

Het programma introduceert studenten tot macro- en micro-economische theorie, monetair en fiscaal beleid, modellen van de internationale economie, leert hen om na te denken en duidelijk te schrijven over economische problemen en beleidskwesties en de basisinstrumenten van de economische analyse, zoals statistieken en econometrie toe te passen. Daarnaast zullen de studenten kennis bij de evaluatie van de wereldeconomie te verkrijgen, evenals bekend met de belangrijkste denkers die verband houden met het veld te worden. Bovendien is het programma omvat ook kwesties in verband met Georgische economie, de huidige trends en uitdagingen. Over het algemeen het belangrijkste doel van het programma is om een ​​hoge kwaliteit van het onderwijs dat de afgestudeerden in staat zal stellen aan de internationale normen voldoen en de arbeidsmarkt met een hoog gekwalificeerde arbeidskrachten uitgerust met moderne theoretische en praktische kennis, samen met de wereldwijde menselijke waarden en gewijd aan een leven lang leren te leveren .

Gebied van de werkgelegenheid

De undergraduate programma biedt een uitstekende achtergrond voor degenen die een loopbaan in de overheid en het bedrijfsleven, alsmede die het nastreven van graduate graden te plannen in het beroepsonderwijs of op het gebied van economie. In het bijzonder zal de afgestudeerden van de BA-programma in Economie een kans om te worden gebruikt bij overheidsinstanties, zoals het ministerie van Economie en Duurzame Ontwikkeling, Ministerie van Financiën, evenals afdelingen van Internationale Economische Betrekkingen aan andere entiteiten. Daarnaast kunnen de alumni richten op internationale en regionale organisaties, internationale en lokale NGO's met de belangrijkste focus op economie, denktanks onderzoeken van grote economische trends, onderwijsinstellingen, banken en particuliere bedrijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Georgisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,940 USD
Collegegeld getoond is de jaarlijkse
Locations
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan