Bachelor of Arts in Economics

American University of Sharjah

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in Economics

American University of Sharjah

Een economie graad bereidt je voor op een aantal van loopbanen in die kritisch denken en zorgvuldige besluitvorming vereist.

Beschouwd als een van de meest strenge en prestigieuze opleiding economie in de regio, handhaven wij een kwaliteit curriculum dat aanzienlijke waarde toevoegt aan een leven lang leren van leerlingen en blijft de huidige als de discipline evolueert aan de steeds veranderende behoeften van een steeds meer geglobaliseerde wereld te ontmoeten . Wij leveren een Amerikaans-standaard undergraduate programma dat kwalificaties die gemakkelijk door werkgevers en graduate programma's worden herkend en internationaal begrepen heeft.

Onze faculteit leden komen uit een unieke verscheidenheid van achtergronden en zijn hoger opgeleid, aanspreekbaar en sterk in hun publicatie record. Onze studenten ontwikkelen van sterke kwantitatieve en analytische vaardigheden die in aanmerking komen ze om door te gaan naar een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, de overheid en de wet, evenals specifieke gebieden in te stellen in het onderwijs, de journalistiek, buitenlandse dienst, consulting en de politiek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Sharjah, Sharjah
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan