Bachelor of Arts in Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een economie graad bereidt je voor op een aantal van loopbanen in die kritisch denken en zorgvuldige besluitvorming vereist.

Beschouwd als een van de meest strenge en prestigieuze opleiding economie in de regio, handhaven wij een kwaliteit curriculum dat aanzienlijke waarde toevoegt aan een leven lang leren van leerlingen en blijft de huidige als de discipline evolueert aan de steeds veranderende behoeften van een steeds meer geglobaliseerde wereld te ontmoeten . Wij leveren een Amerikaans-standaard undergraduate programma dat kwalificaties die gemakkelijk door werkgevers en graduate programma's worden herkend en internationaal begrepen heeft.

Onze faculteit leden komen uit een unieke verscheidenheid van achtergronden en zijn hoger opgeleid, aanspreekbaar en sterk in hun publicatie record. Onze studenten ontwikkelen van sterke kwantitatieve en analytische vaardigheden die in aanmerking komen ze om door te gaan naar een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, de overheid en de wet, evenals specifieke gebieden in te stellen in het onderwijs, de journalistiek, buitenlandse dienst, consulting en de politiek.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Lees meer

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Lees Minder