Bachelor of Arts in filmstudies

Carson-Newman University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in filmstudies

Carson-Newman University

Bachelor of Arts in de filmwetenschap

"Film School" in Carson-Newman

Al meer dan dertig jaar, heeft Carson-Newman zijn studenten te leren over films en film. Een interdisciplinair Film grote mengt nu cursussen in de productie van films en schrijven met de academische studie van bewegende beelden in een christelijke context. Filmstudenten scherpen hun vaartuig als filmmakers, terwijl het bestuderen van de esthetiek van de film en het bedrijf van de bewegende beelden industrie.

De Mossy Creek Documentary Arts Festival is slechts een van de vele manieren Carson-Newman Film studenten aan te sluiten op het beroep. Het festival biedt de mogelijkheid voor studenten en professionele documentaire filmmakers om hun verhalen met de campus en de gemeenschap te delen.

Beschrijving van het filmprogramma

Filmstudenten zal de esthetiek van bewegende beelden te bestuderen, leren van de instrumenten van de productie, en voor te bereiden voor een loopbaan in de filmindustrie. Studenten hoofdvak Film zal kiezen uit lessen op film in de gebieden, variërend van Communicatie in het Engels, van geschiedenis tot Religion.

Gespecialiseerde cursussen zoals Film Authors of American Film Genres bieden studenten met een duidelijk begrip van het medium. Klassen zoals World Cinema bieden een intercultureel perspectief op film. Filmstudenten hebben ook toegang tot een productie-studio, het bewerken van apparatuur, camera's, verlichting en andere instrumenten van de handel, en stages spelen een cruciale rol bij het verstrekken van studenten met real-world vaardigheden en kennis van de filmindustrie.

Studenten hebben de mogelijkheid om samen te werken met professionele filmmakers als ze een bezoek aan de campus en dienen als gastcolleges in de klassen. Elk jaar, Carson-Newman herbergt ook de Mossy Creek Documentary Arts Festival presentatie van de documentaires van zowel studenten als professionals, en brengen filmmakers naar de campus. Bovendien, Tennessee Filmmaker, een PBS-serie, is ergens geschoten op de campus.

Tegen het laatste jaar, studenten werken individueel met professoren aan Senor filmprojecten creëren. Dit sluitstuk ervaring demonstreert de kennis en vaardigheden die de student door het programma heeft ontwikkeld.

Terwijl in Carson-Newman, studenten kunnen ook van toepassing te worden betrokken bij de film stages, met inbegrip van kansen in Hollywood.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jefferson City, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan