Bachelor of Arts in het Engels filologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

RTJ

Engels Filologie aan International Black University Zee is het enige BA-programma in Georgië die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het geeft een unieke kans om Georgisch, evenals internationale studenten om kwalitatief goed onderwijs te krijgen en verhogen hun kansen op inzetbaarheid. De opzet van het programma (mogelijkheid om cursussen te kiezen) geeft studenten de kans om hun eigen, individuele educatief programma op grond waarvan zij hun doelstellingen en wensen te bereiken te creëren. De studenten bestuderen breed scala aan cursussen in verband met hun beroep - taal, cultuur, vertaling, pedagogie, psychologie, lesmethoden, enz., Waardoor hun concurrentiepositie op de arbeidsmarkt te vergroten en zorgen voor een succesvolle ontwikkeling van hun loopbaan.

Visie & Missie

Bachelor programma in het Engels Filologie die door de Faculteit Educatie en Geesteswetenschappen zal een van de beste opleidingen waarvan het unieke karakter wordt gevormd door middel van hoge niveau van het onderwijs en programmamanagement, kwalificatie van academisch personeel betrokken is, de juiste leeromgeving voor studenten, die uiteindelijk zal zorgen voor de opstelling van hooggekwalificeerde en deskundige Engels filologen met inachtneming perceptie van de burgerlijke verantwoordelijkheid, respect jegens menselijke waarden, en die zal niet alleen op lokaal, maar de internationale arbeidsmarkt en concurrerend.

Uitkomsten

Het programma wordt uitgevoerd in het Engels, zodat alle cursussen bijdragen aan de ontwikkeling van verbale (Engels) communicatieve vaardigheden. Trouwens, zoals in bijna alle cursussen studenten nodig hebben om te zoeken naar materiaal op het internet, het type papier en voor te bereiden Power Point presentaties, ontwikkelen ze non-verbale (audio-visuele) communicatieve vaardigheden ook. Als filologie is een zeer multidisciplinair en gevarieerd gebied, meerderheid van de cursussen te verbeteren vorming en ontwikkeling van een reeks van competenties - kennis van het Engels, het onderwijzen van vaardigheden, gedegen kennis van pedagogiek en Engels taalonderwijs, bewustzijn van de culturele vraagstukken die in belangrijke deel van de Engels sprekende wereld, sociale en communicatieve vaardigheden. Dienovereenkomstig kan succesvolle afgestudeerden van de opleiding werk te zoeken in een reeks van loopbanen: Engels leraar van de basisschool (na certificatie), bediende (wiens werk vereist kennis van het Engels Language), assistent voor administratieve kwesties voor zowel lokale als internationale organisaties, vertaler -tolk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students ... Lees meer

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students and staff to be advocates of intercultural dialogue, respect global human values, and strive for lifelong learning. Lees Minder