Bachelor of Arts in het Engels Taal-en Letterkunde

American University of Sharjah

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in het Engels Taal-en Letterkunde

American University of Sharjah

Onze internationale campus omgeving in combinatie met onze academische uitmuntendheid heeft ons in een unieke positie in de regio.

Ons uitgebreide programma wordt geholpen door het feit dat AUS is een echt internationaal en divers campus gemeenschap waar Engels is zo wijd verspreid buiten de klas als het is binnen het. Dit plaatst onze afgestudeerden op een duidelijk voordeel, waardoor ze goede communicators, gekwalificeerd voor de werkgelegenheid in de Verenigde Arabische Emiraten en in de hele wereld.

Ons programma richt zich op taal, grammatica, schrijven en de diverse genres van de literatuur en kunst, zoals fictie, non-fictie, poëzie en proza. Wij helpen de studenten leren de research tools en analytische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een verscheidenheid van beroepen in de hedendaagse Engels-gedomineerde en informatie-georiënteerde mondiale omgeving. het vermogen van onze afgestudeerden om effectief te communiceren in het Engels en gebruik maken van kritisch denken vaardigheden zijn kwaliteiten zeer gewaardeerd door een breed scala aan werkgevers, waaronder:

  • scholen, hogescholen en universiteiten
  • bedrijven en industrieën
  • consulaten en ambassades
  • gouvernementele organisaties
  • marketing bedrijven
  • media - televisie, radio, kranten, tijdschriften
  • uitgevers

In aanvulling op onze BA, bieden wij een Minor in taal en een Minor in de literatuur, die onze studenten een duidelijk voordeel geven als ze hun gekozen beroep te kiezen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Sharjah, Sharjah
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan