Bachelor of Arts in het Engels voor zakelijke communicatie (IBEC)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in het Engels voor Business Communication (IBEC)

We accepteren op dit moment aanvragen voor semester 1/2013. Beurzen zijn beschikbaar.


OVER ONZE PROGRAMMA

Engels is de wereldwijde taal, en is zeker zo blijven voor een lange tijd te komen. Tot voor kort, de aanvaarde overtuiging was dat elke afgestudeerde met een goede beheersing van het Engels meer kansen op de werkplek zouden hebben. Deze visie is nu vervangen door de minder naïef en meer dringende besef dat een gedegen kennis van het Engels is absoluut noodzakelijk als afgestudeerden hoop om een ​​echte succes in bijna elk beroep te bereiken - werken zowel nationaal of internationaal. Veel afgestudeerden vinden te laat en hun ongeluk dat de mate zij bestudeerde heeft geen professioneel ingerichte hen voor een voldoende breed scala van carrière keuzes noch heeft voldoende ontwikkeld hun Engels competentie om te concurreren of deelnemen aan onze multinationale wereld op elk aanvaardbaar niveau.

Met zijn brede scala van cursussen en thema gebieden versterkt door een sterke en continue taalvaardigheid richten, IBEC overbrugt de kloof tussen onderwijs en de wereldwijde werkplek. Als het helaas trouw aan de oft gehoord mantra dat de studenten hebben de neiging om de universiteiten zo slecht toegerust voor het werk toen ze universiteiten underprepared voor tertiaire studies laten herhalen, dan is het ook aangenaam juist om te zeggen dat een programma dat erin slaagt om het juiste evenwicht academische, communicatieve en professionele kennis kan worden beschouwd als de hoeksteen voor die cruciale eerste stappen naar succesvolle werk. IBEC is dergelijk programma, en steeds meer naarmate het zich ontwikkelt, rijpt en verzamelt momentum, sterkte en herkenning. Met de toenemende behoefte aan en ondubbelzinnige Engels is er tegenwoordig een onvermijdelijk toenemende behoefte IBEC.


 
Het unieke van ons programma?

Gevarieerde en uitgebreide cursussen voor maximale flexibiliteit

IBEC is echt representatief voor de algehele ethos van DPU. Cursussen die zakelijke kennis te ontwikkelen worden bestudeerd naast specialistische onderwerpen zo divers, maar met elkaar verbonden als Massamedia, Marketing, semiotiek en Film Waardering, evenals een compleet en gefaseerde aanbod van taalvaardigheden cursussen.


Ideaal klassengrootte, voortdurend bijgewerkte inhoud van de cursus

Zijn indrukwekkende instructeur-to-student ratio (ongeveer 15: 1) opzij, IBEC's uniciteit vloeit voort uit het ontwerp en de constante herziening: als de input van academici, werkende professionals en pedagogische deskundigen, is het programma ook sterk gebaseerd op de eigen ideeën van studenten , eisen, keuzes en reflecties.


Praktische ervaring

Alle in aanmerking komende studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan de coöperatie opleiding, waarin de studenten in hun laatste jaar krijgen 600 uur werkervaring in een geselecteerd bedrijf met een internationale omgeving.


De kans om internationale studenten te ontmoeten

Als een taal gebaseerde internationale programma, profiteert ook van het aantrekken van studenten van vele nationaliteiten en culturen: deze multiculturele diversiteit zowel vertegenwoordigt en weerspiegelt terug op het programma, dat gericht is op de invoering en omvatten zoveel wereldwijd gerichte opleidingen en onderwerpen mogelijk.WAT soort mensen studeren in het programma?

Door zijn brede onderwerp, kennis en vaardigheden dekking, IBEC aanspreekt studenten uit een breed scala van achtergronden en met een uitgebreide set van doelen en ambities. Bijgevolg inkomende studenten te uiten vaak een toekomstige rente op gebieden zoals het internationale bedrijfsleven en marketing, de luchtvaartindustrie, het hotel en toerisme-industrie, de media, het onderwijs en in toenemende mate, een breed scala freelance en entrepreneurialvocations in tal van werkgebieden en geografische locaties.WAAR Onze afgestudeerden werk vinden?

Met zijn eclectische kennis en vaardigheden dekking, het internationale IBEC programma bereidt afgestudeerden voor een aanzienlijk breder scala van banen en futures dan de meeste bacheloropleidingen. Afgestudeerden hebben vooral succes in het veiligstellen van top-flight eerste baan als stewardessen, media beoefenaars, internationale ondernemers, marketeers en PR-werknemers in de industrie, variërend van toerisme naar petrochemische gehad. Anderen hebben gekozen voor het onderwijs beroep te gaan, en anderen nog hebben ervoor gekozen om hun studies verder op de internationale Masters programma's - zowel op DPUIC en op andere toonaangevende overzeese of Thaise universiteiten, zoals Chulalongkorn en Mahidol.


SEMESTER


Semester 1: augustus.-december.

Semester 2: januari-mei

Zomer: juni - augustus

Undergraduate Toepassingen Accepted: DPUIC accepteert Toelating Application gedurende het hele jaar; kan echter inkomende studenten pas beginnen hun studie in Semester 1 of Semester 2.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are o ... Lees meer

DPUIC is the international college set up by Dhurakij Pundit University to meet the increasing demand for degree courses of international standards taught in English. The reasons for starting it are obvious. Each year, hundreds of Thai students spend enormous sums of money to study in universities, colleges and schools overseas. Those with no financial means to go abroad have limited opportunities of getting a tertiary education in English at home. By making such courses available in Bangkok, DPUIC is able to meet their needs and save them time and money as well. Lees Minder