Bachelor of Arts in het Engels voor zakelijke communicatie

Asian University Thailand

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in het Engels voor zakelijke communicatie

Asian University Thailand

Bachelor of Arts in het Engels voor Zakelijke Communicatie

&nbsp

Deze dagen, sociale denkers het erover eens dat grote veranderingen, met name in het traditionele concept van "de werkplek", korte termijn zal toenemen. Recente technologische ontwikkelingen, met name de computer en het internet, kunnen de werkgever en de werknemer om te werken aan de tegengestelde uiteinden van de wereld, en toch de coördinatie van hun respectieve taken precies en efficiënt. Cruciaal voor deze coördinatie van de inspanningen zijn sterk ontwikkeld communicatieve vaardigheden en strategieën, vooral in het Engels, die snel in opkomst als de lingua franca van de handel en diplomatie. De BA-programma in het Engels voor Zakelijke Communicatie heeft tot doel de student te voorzien van een brede kennis van de kunst van communicatie voor de zakelijke en internationale zakelijke arena's in het kader van de versnelde global change.De mate fungeert ook als een uitstekende basis voor een loopbaan en / of verdere studie in het bedrijfsleven en professionele communicatie.

&nbsp

&nbsp

Doelstellingen

&nbsp

Gedurende de vier jaar durende programma, zal een scala aan vaardigheden op basis van algemene thema's worden behandeld in om veelzijdige afgestudeerden te ontwikkelen als 'leven lang te leren'. Communicatieve vaardigheden zal de ontwikkeling van de Engels taal voor business en persoonlijk gebruik. De gemeenschappelijke gang van zaken zijn onder meer: ​​Principles of Business, Inleiding tot het beheer van informatiesystemen, Inleiding tot Informatica, Research Methods for Business, en professionele ontwikkeling. Een reeks van het Engels onderwerpen zijn beschikbaar als Concentratie Keuzevakken.
The Independent Project in het Engels voor Business Communication in het laatste semester is een belangrijk ken-tuur van het programma. Het geeft studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden en kennis toe te passen in een bepaald gebied van zakelijke communicatie.Succesvolle studenten waardevolle ervaring op en de voorbereiding van het project voor de binnenkomst in het juiste perspectief carrière in het bedrijfsleven.

&nbsp

Een scala aan onderwijs-en leermethoden zullen worden ingezet in het hele programma, in overeenstemming met de algemene institutionele Teaching and Learning-strategie. Colleges, werkgroepen en practica zal blijken in het programma en dit contact tijd zal worden afgebakend binnen elke syllabus. Toch zal elk onderwerp aan te nemen van een strategie ontworpen om een ​​gevoel van eigenwaarde en verantwoordelijkheid voor het leren van de kant van de student te geven. Gerichte en resource-based leren, met inbegrip van passende gebruik van informatie technologie, zal worden ingezet in en zal bijdragen tot de ontwikkeling van 'leven lang te leren.'

&nbsp

&nbsp


Toelatingseisen

&nbsp

Studenten moeten aan de volgende algemene toelatingseisen alvorens te worden toegelaten tot de Aziatische Universiteit voor Wetenschap en Technologie. Op het moment van toelating moet de student beschikken over:

  1. Een M.6 Certificaat (Grade 12) van een geaccrediteerde instelling of het equivalent daarvan (5 'O' level vakken met een gemiddelde van C of beter);
  2. een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid en zonder enige besmettelijke ziekten;
  3. een duidelijk overzicht van goed gedrag;
  4. kennis van het Engels.

&nbsp

&nbsp

Aantal studiepunten van elk semester

&nbsp

Zoals hierboven is uiteengezet, zal regelmatig de status-studenten normaal gesproken inschrijven voor achttien (18) credits per semester, waardoor een totaal van veertienhonderdenvier (144) studiepunten over het volledige programma. Onder normale omstandigheden, moeten studenten met een reguliere status inschrijven voor ten minste negen (9) credits. Het maximum aantal studiepunten waarvoor studenten kunnen inschrijven in een bepaald semester is tweeëntwintig (21). Proeftijd studenten mogen inschrijven voor een minimum van zes (6) studiepunten en een maximum van zestien (15) studiepunten per semester.
Pagina 5 van 18 BAEngels voor Zakelijke Communicatie Informatie Pack Aziatische Universiteit

Programma structuur

&nbsp

Het programma bestaat uit een aantal afzonderlijke maar onderling samenhangende 'onderwerpen', elk met een aangewezen Credit waarde. Het volledige programma bevat een deel van de algemene vorming onderwerpen ',' kernvakken ',' Concentratie Onderwerpen 'en' Vrije keuze ', in overeenstemming met aanbevelingen van het Bureau van de Commissie voor het Hoger Onderwijs. Het programma onderwerpen zijn gerangschikt in een progressieve volgorde door middel van vier jaar. Studenten moeten studeren een totaal van 36 studiepunten per jaar. Individuele personen zijn normaal gesproken 3 credits en loopt via een semester, met uitzondering van de Practicum in het Engels for Business Communication en de Onafhankelijke Project in het Engels voor zakelijke communicatie.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Thailand - Pattaya, Changwat Chonburi
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates