Bachelor of Arts in het Engels

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in het Engels

Claflin University

Claflin201

Studeert Engels in Claflin, profiteert u van kleine klassen, toegewijde faculteit en een scala aan mogelijkheden om je talenten te laten zien. Ons dynamisch programma bereidt je voor op een professionele carrière en zorgen voor een solide wetenschappelijke basis voor het bevorderen van je opleiding in graduate school.

Leerplan

Een zekere mate in het Engels is een van de meest veelzijdige majors beschikbaar voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Als een Engels gestudeerd aan Claflin, vindt u vele genres van de literatuur te verkennen, uit de werken van opgemerkt Afro-Amerikaanse schrijvers om William Shakespeare. Cursussen omvat klassen, zoals literaire genres en analyse, Advanced Composition, The American Novel, Shakespeare, Major Black Schrijvers en Literaire Kritiek. U zult de mogelijkheid om uw cursus op basis van gebieden van belang, zoals literatuur, creatief schrijven, film of geschiedenis kiezen worden gegeven, terwijl honen uw technieken op het schrijven, grammatica en compositie.

Engels majors op Claflin kan een concentratie in Creative Writing kiezen om verder te ontwikkelen schriftelijke communicatieve vaardigheden. Cursussen in het Creatief schrijven concentratie omvat geavanceerde Fictie Schrijven, Advanced Poëzie Schrijven en Advanced Creative Non-fictie schrijven workshops.

Student Kansen en Experience

Als een Engels majors, dan heb je de mogelijkheid om stage te lopen en krijgen real-world ervaring in uw vakgebied te hebben. U kunt er ook voor kiezen om minderjarigen te voltooien van andere afdelingen om uw verhandelbaarheid te verhogen wanneer u overstapt. Onze studenten worden aangemoedigd om hun undergraduate onderzoek op conferenties te presenteren.

Gekwalificeerde studenten kunnen lid worden van de Sigma Tau Delta Internationaal Engels Honor Society, die nieuwe leden twee keer per jaar inducts. Afdeling majors, honours studenten en anderen waardevolle ervaringen werken aan de publicatie van het departement, The Tatler nieuwsbrief. Alle Engels majors worden aangemoedigd om de CLAFS (Claflin University Literary Arts and Film Society) lezingenreeks en andere programma's te ondersteunen.

Carrière en Outcomes

Engels majors hebben veel deuren openen om ze na het afstuderen. Elk jaar, een aantal van het Engels afgestudeerden van Claflin in te voeren wet school en graduate school in gebieden zoals het bedrijfsleven, geschiedenis, filosofie, overheid, public relations, journalistiek, uitgeverijen en college administratie. Onze recente alumni onder meer advocaten, hoogleraren, middelbare school leraren, adviseurs, logopedisten, bibliothecarissen, journalisten en werknemers in de federale overheid, bedrijven en non-profit sector. Engels majors bevinden zich in toenemende vraag in business en corporate management, provinciale en nationale overheid, verkoop, handel en corporate uitgeverijen en publiek en de media relations.

Toelatingseisen

Studenten kunnen hun majors verklaren als eerstejaars wanneer ze zijn toegelaten tot Claflin University. Studenten kunnen ook overbrengen naar het Engels majeur of Engels Opleiding grote tijdens hun tweedejaars, junior of senior jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates