Bachelor of Arts in het Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Arts in het Engels biedt studenten een sterke basis op het gebied van Engelse taal en literatuur, met de nadruk op het ontwikkelen van zeer verhandelbare schrijf- en onderzoeksvaardigheden. Studenten kunnen kiezen uit twee concentraties: Literatuur- en Culturele Analyse of Professional Writing. Beide concentraties bieden studenten een solide basis in geschreven en gesproken Engels, met nadruk op tekstanalyse en interpretatie. Engelse afgestudeerden streven naar schrijven, bewerken, public relations, onderwijs, juridische studies, strategische communicatie, marketing, politiek en overheid, journalistiek en bibliotheekwetenschappen. Studenten werken nauw samen met hun professoren, die auteurs en geleerden op hun vakgebied publiceren. Veel studenten combineren hun cursussen met een minderjarige in creatief schrijven.

Literatuur- en Culturele Analyse Concentratie

Studenten in de literatuur- en culturele analyse concentratie krijgen uitgebreide opleiding in literaire en culturele studies, die zich richten op de vormen van schriftelijke uitdrukking en de methoden van literatuuranalyse en interpretatie. Tijdens hun cursussen verfijnen de studenten hun schrijf- en onderzoeksvaardigheden, die afronden op een definitief onderzoeksproject. Veel studenten die deze concentratie kiezen, blijven Engels op het afgestudeerde niveau studeren.

Professionele schrijfconcentratie

Studenten in de Professional Writing concentratie richten zich op een scala aan professionele schrijfvaardigheden, waaronder zakelijk en technisch schrijven, schriftelijk schrijven, documentontwerp en copyediting. Studenten krijgen ook ervaring die inhoud biedt voor websites en sociale media. Met deze sterke carriere-oriëntatie biedt deze concentratie een scala aan stagecursussen en bereidt studenten op voor het schrijven en bewerken van carrières in de zakelijke wereld, non-profitorganisaties en overheidsinstanties.

Laatst bijgewerkt op jul 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public univer ... Lees meer

Mansfield University of Pennsylvania Welcomes You! Founded in 1857, Mansfield University combines the best qualities of a small liberal arts college with the resources of a comprehensive public university. We currently enroll about 2000 students who can choose from 40 degree programs and 47 minor programs. Lees Minder