Bachelor Of Arts In Het Engels

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Het Engels

Mansfield University

De Bachelor of Arts in het Engels biedt studenten een sterke basis op het gebied van Engelse taal en literatuur, met de nadruk op het ontwikkelen van zeer verhandelbare schrijf- en onderzoeksvaardigheden. Studenten kunnen kiezen uit twee concentraties: Literatuur- en Culturele Analyse of Professional Writing. Beide concentraties bieden studenten een solide basis in geschreven en gesproken Engels, met nadruk op tekstanalyse en interpretatie. Engelse afgestudeerden streven naar schrijven, bewerken, public relations, onderwijs, juridische studies, strategische communicatie, marketing, politiek en overheid, journalistiek en bibliotheekwetenschappen. Studenten werken nauw samen met hun professoren, die auteurs en geleerden op hun vakgebied publiceren. Veel studenten combineren hun cursussen met een minderjarige in creatief schrijven.

Literatuur- en Culturele Analyse Concentratie

Studenten in de literatuur- en culturele analyse concentratie krijgen uitgebreide opleiding in literaire en culturele studies, die zich richten op de vormen van schriftelijke uitdrukking en de methoden van literatuuranalyse en interpretatie. Tijdens hun cursussen verfijnen de studenten hun schrijf- en onderzoeksvaardigheden, die afronden op een definitief onderzoeksproject. Veel studenten die deze concentratie kiezen, blijven Engels op het afgestudeerde niveau studeren.

Professionele schrijfconcentratie

Studenten in de Professional Writing concentratie richten zich op een scala aan professionele schrijfvaardigheden, waaronder zakelijk en technisch schrijven, schriftelijk schrijven, documentontwerp en copyediting. Studenten krijgen ook ervaring die inhoud biedt voor websites en sociale media. Met deze sterke carriere-oriëntatie biedt deze concentratie een scala aan stagecursussen en bereidt studenten op voor het schrijven en bewerken van carrières in de zakelijke wereld, non-profitorganisaties en overheidsinstanties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates