Bachelor of Arts in het kunstonderwijs

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in het kunstonderwijs

Claflin University

Claflin201

Meer zelfvertrouwen en competentie, terwijl de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn om K-12 kunst door middel van kunst Education programma Claflin's onderwijzen. Ons programma is ontworpen om studenten met een uitgebreide onderwijs onderwijs, alsmede de certificering toe te rusten om de kleuterschool te leren door middel van 12de rang in de staat South Carolina.

Leerplan

Net als alle Claflin University studenten, zullen de studenten met als hoofdvak Kunsteducatie beginnen met het algemeen vormend onderwijs eisen, die de geschiedenis, communicatie, wetenschap, de geesteswetenschappen en de filosofie omvat. Kunsteducatie cursussen begint tijdens het eerste jaar van de studie.

Student Kansen en Experience

Als Claflin Art student, heb je toegang tot vele ervaringsleren opties, zoals onderzoeksprojecten, mentorschap aansluitingen, reizen regionaal museum, en internationale studie in het buitenland hebben opportunities.You kunt deelnemen aan een scala aan on-campus clubs en organisaties, waaronder de afdeling eigen Art Club. Wij moedigen studenten om hun werk te tonen op de jaarlijkse tentoonstellingen, zowel on- als off-campus, en deel te nemen in de industrie conferenties, dus er is altijd een kans om te leren, te groeien en deel je creativiteit bij Claflin.

Carrière en Outcomes

Studenten kunnen worden gecertificeerd om les te geven in een K-12 schoolsysteem, of gaan naar school overstappen naar een master's degree in het kunstonderwijs en / of andere aanverwante gebieden te verdienen. Met de master is een afgestudeerde kan leren op universitair niveau, en / of wordt een corporate trainer, online opvoeder, arts beheerder, enz.

Kunst Onderwijs evolueert op een wereldwijde schaal en in toenemende mate technologische, multicultureel en interdisciplinair van aard. We hebben digitale media cursussen opgenomen in ons curriculum om ervoor te zorgen onze afgestudeerden zijn volledig voorbereid en concurrerend in de creatieve omgeving waarin ze werken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates