Bachelor of Arts in het onderwijs en de promotie in de kindertijd

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De cursus onderwijs en de promotie in de kindertijd machtigt u om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en hun onderwijs te ondersteunen. Ze leren aan kinderen met ontwikkelingsrisico's, handicaps, leerproblemen of gedragsproblemen ondersteunen en hen te begeleiden bij hun ouders.

Inhoud, de doelstellingen en het einde van de studie

De focus van ons programma is expliciet op de dynamiek en ontwikkeling van het kind als een baby, peuter en jeugd. De vorming en ontwikkeling ondersteuning voor kinderen en werken met hun gezinnen vormen de centrale basis van de opleiding.

Een gespecialiseerde focus is de expliciete afweging van soorten handicaps, ontwikkelingsstoornissen en vertragingen en gedragsproblemen. Aangesloten op deze prioriteiten met diverse concepten die kinderen en hun gezinnen effectief te ondersteunen.

Tijdens zijn studie leer je de relevante educatieve, psychologische en medische en therapeutische kennis en vaardigheden om gezinnen en hun kinderen met en zonder handicap of ontwikkelingsstoornissen afwijking in hun start in het leven en ondersteuning te begeleiden oefenen. Het programma bestaat uit het verwerven van kennis en vaardigheden die zorgvuldig zijn verzameld voor een hoog niveau van professionaliteit in haar werk als een toekomstige professional.

Op sociaal gebied soft skills zijn geen extra voordeel, maar een eerste vereiste. Als u uw expertise op dit gebied verder uit te breiden, leer je bij ons na te denken over jezelf en je werk. Immers, wie wil andere te versterken, moet jezelf goed kennen.

Terwijl een geïntegreerde studie naar de stage krijgt u inzicht in de professionele activiteiten van de kindertijd opvoeders of vroegtijdige interventie krachten. Gedurende deze tijd, kunt u een netwerk met verschillende gebieden van onderwijs en de bevordering bouwen en testen uw kennis op praktische bruikbaarheid en je vaardigheden verworven tijdens de cursus in de praktijk toe te passen. Veel van onze afgestudeerden een baan hebben aangeboden voor de voltooiing van hun studie. Voor, tijdens en na de stage is een voortdurende praktijk begeleiding door docenten van de SRH University of Health Gera natuurlijk.

bevorderen en middelen te versterken

We definiëren een kind niet naar wat kan het niet, maar begrijpen het als een hele persoon en vertrouwen op preventie, oriëntatie van hulpbronnen en een sterke promotionele beleid. De hele familie is betrokken, vaak blootgesteld aan meerdere rekeningen hun oorspronkelijke taak kan niet meer toegankelijk.

carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de bacheloropleiding onderwijs en de promotie in de kindertijd staan ​​open voor vele carrièremogelijkheden. Zij kunnen ook optreden als specialist in voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg en sociale centra, maar ook specialiseren in een constructieve Masters degree in uw gekozen carrière veld verder.

Onze afgestudeerden werken momenteel in:

 • Regel Daycare (incl Cribs omgeving.) - De vereiste gelijkheid met de door de staat goedgekeurde speciale opvoeders door het Thüringer ministerie aanwezig is (augustus 2014)
 • Integrative onderwijsinstellingen
 • Jeugd en Welzijn Office, District Office
 • Vroegtijdige interventie centra
 • Sociale pediatrische centra
 • klinieken
 • consulting services
 • Faciliteiten voor gehandicapten en kinderen met gedragsproblemen
 • Family centra en -bildungsstätten
 • voorbereiding en knooppunt School
 • Line standpunten van verschillende sociale instellingen

Het biedt u ook de afronding van de gelegenheid nog een master's degree na de bachelor af te ronden. Met een master's degree, zal je het openstellen van de mogelijkheid van promotie en een academische carrière. Bij onze universiteit kon je op te bouwen met de master "gezondheids- en sociale programma's."

toelatingseisen

 • Algemeen entree hoger onderwijs of een gelijkwaardige toegang tot de universiteit kwalificatie of toelating tot de universiteit voor gekwalificeerde professionals gem. § 63 ThürHG *
 • 3 maanden durende stage in de sociale en gezondheidszorg

*Volgens § 63 par. 2 van ThürHG kan ook worden toegelaten, die niet hebben voltooid college toelating, maar beroepsopleiding aan een technisch gerelateerd veld en ten minste 3 jaar professionele ervaring in deze.

Plaatsing

Terwijl een geïntegreerde 20-weekse stage in Zwitserland of in het buitenland om inzicht te krijgen in de professionele activiteiten van de kindertijd opvoeders of ECI professionals krijgen. Gedurende deze tijd, kunt u een netwerk met verschillende gebieden van onderwijs en de bevordering bouwen en testen uw kennis op praktische bruikbaarheid en je vaardigheden verworven tijdens de cursus in de praktijk toe te passen. Veel van onze afgestudeerden een baan hebben aangeboden voor de voltooiing van hun studie. Voor, tijdens en na de stage is een voortdurende praktijk begeleiding door docenten van de SRH University of Health Gera natuurlijk.

semester in het buitenland

U kunt studeren met Erasmus + na het voltooien van het eerste studiejaar aan een Europese universiteit in een ander deelnemend land, om daar uw sociale en culturele vaardigheden uitbreiden en optimaliseren van uw kans op een baan. U vindt de academische systeem leert een buitenlandse universiteit goed weten hoe hun onderwijs- en leermethoden. De in het kader van een semester in het buitenland academische cursussen diensten kunnen dienovereenkomstig worden herkend.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Fr ... Lees meer

Unsere Hochschule ist mit über 900 Studierenden in 12 Bachelor- und Masterstudiengängen die einzige private, staatlich anerkannte und vom Wissenschaftsrat institutionell akkreditierte Hochschule im Freistaat Thüringen. Lees Minder
Gera , Bonn , Stuttgart , Heidelberg , Karlsruhe , Düsseldorf + 5 Meer Minder