Bachelor Of Arts In Het Onderwijs

Rafik Hariri University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Het Onderwijs

Rafik Hariri University

De Bachelor of Arts in Education Programme biedt interdisciplinaire breedte op de inhoudsgebieden die nodig zijn om kinderen in de rangen 1-6 te leren. Het biedt ook diepte in de mogelijkheden om theorie en praktijk te verbinden via klaslokaal, school en gemeenschapsactiviteiten. De theoretische cursussen en veldgebaseerde leerervaringen die door dit programma worden geleverd, geven studenten de vaardigheden en competenties die nodig zijn om effectief te voldoen aan de behoeften van elementaire kinderen op een effectieve manier te voldoen en zich voor te bereiden op een geavanceerde studie om specialisten op het gebied van onderwijs te worden.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Onderwijzend afgestudeerden kunnen carrièrepaden in de publieke en private sector volgen als: vroege en middelbare schoolleerkracht; instructiecoördinator die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van leerplannen, het opstellen van onderwijsnormen en het verzekeren van onderwijs is op de juiste manier gedaan; schooladviseur helpen studenten om persoonlijke problemen te overwinnen en passende beslissingen te nemen over de universiteit en toekomstige carriere; schooladministrateur belast met het beheer van een school; maatschappelijk werkers helpen mensen omgaan met problemen en problemen oplossen; studeerde afgestudeerde studies op een groot aantal terreinen zoals onderwijs, bibliotheekwetenschappen, curriculum en instructie, onderwijs leiderschap, counseling, journalistiek, talen, om maar een paar te noemen.

Doelstellingen van het programma

De Bachelor of Arts in Education Programma biedt studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in het basisonderwijs een brede en diepe kennis over onderwijs en onderwijs en toepasselijke onderwijsvaardigheden. Het programma biedt interdisciplinaire breedte op de inhoudsgebieden die nodig zijn om kinderen in de rangen 1-6 te leren. Het biedt ook diepte in de mogelijkheden om theorie en praktijk te verbinden via klaslokaal, school en gemeenschapsactiviteiten. De theoretische cursussen en veldgebaseerde leerervaringen die door dit programma worden geleverd, geven studenten de vaardigheden en competenties die nodig zijn om effectief te voldoen aan de behoeften van elementaire kinderen op een effectieve manier te voldoen en zich voor te bereiden op een geavanceerde studie om specialisten op het gebied van onderwijs te worden.

UNIVERSITEITSVEREISTEN

Elke RHU-student moet 30 tot 33 credituren van algemene opleidingen over zes domeinen hebben, zoals hieronder beschreven. Twintig verplichte kredieten worden geselecteerd uit domeinen 1, 4, 5 en 6 en 9-12 electieve credituren geselecteerd uit domeinen 2 en 3.

CURSUSSEN

UNIVERSITEITSVEREISTEN

  • Communicatie (9 cr.)
  • Kwantitatieve redenering (3 cr.)
  • Gemeenschap en duurzaamheid (3 cr.)
  • Geesteswetenschappen en Beeldende Kunsten (6 cr.)
  • Sociale Wetenschappen / Cultuur (6 cr.)
  • Natuurwetenschappen en Technologie (6 cr.)

KOLLEGEVEREISTEN

  • Verplichte vakken (9 cr.)

PROGRAMMA-EISEN

  • Verplichte eisen (46 cr.)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Libanon - Mechref
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Libanon - Mechref
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan