Bachelor Of Arts In Het Onderwijs

Heidelberg University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Het Onderwijs

Heidelberg University

sers

Academic DivisionSchool of Education
Type diploma: Major
AfdelingSchool of Education van Heidelberg School of Education is gericht op het bouwen van grote leraren door middel van een leerling-gerichte, hands-on benadering van het leren. Maak je klaar om het leven van uw leerlingen beïnvloeden door te worden gemachtigd door je eigen opleiding ervaring.

Je zult eerder beginnen en meer tijd (zeven van de acht semesters) observeren en het onderwijs door te brengen in echte klaslokalen dan leerlingen in andere college-programma's. Heidelberg onderwijs majors hebben meer dan 160 uur in een klas voordat ze beginnen student-onderwijs. Het gebied ervaringen worden opgezet om u blootstellen aan een verscheidenheid van de bevolking, rang niveau, en leerstijlen. Krijgen in een echt klaslokaal maakt niet alleen het begin van dat u geniet van het onderwijs, maar kunt u zelfverzekerd en voorbereid op uw senior jaar student-onderwijservaring voelen.

Kansen

uoà0oèjPartners in Academische Coaching for Excellence (PACE)

Onze PACE mentorschap programma kunt u een tutor om de jeugd op proef kan worden. Door middel van een partnerschap met de Seneca County Juvenile Court, kunnen Heidelberg studenten academische coaches met lokale kinderen in de leeftijd 12-18, als voorwaarde voor hun proeftijd geworden. U zult hen te helpen met hun huiswerk en geletterdheid terwijl ze een positieve pleitbezorger voor het belang van onderwijs.

Education Summit
jaarlijkse Education Summit Heidelberg brengt onderwijs leiders om de campus voor een dag van betrokkenheid en empowerment. Het doel van de top is om u te helpen erkennen dat je kunt vorm geven aan uw eigen onderwijs praktijken in de meer dan getest en gereglementeerd beroep van leraar.

licensure Opties

 • Early Childhood (PreK - Grade 3)
 • Midden Childhood (graad 4-9)
 • Adolescent naar Young Adult (rangen 7-12)
 • Interventie Specialist (K - 12)
 • Multi-Age Music (Prek - 12)

Accreditatie

Heidelberg University School of Education is volledig geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE), de organisatie die verantwoordelijk is voor de professionele erkenning van de lerarenopleiding. Deze accreditatie is het bewijs dat Heidelberg programma's voor te bereiden kwaliteit van leraren die de vereiste kennis, vaardigheden en disposities een positieve invloed op het leren en ontwikkelen van diverse studenten.

Cursussen

 • Groei en ontwikkeling
 • Educational Technology
 • Grondslagen van Reading
 • Curriculum en de Organisatie van Scholen
 • Principles of Teaching
dgjm

Undergraduate Toelatingsvoorwaarden

'Waar kijk je naar in een Heidelberg kandidaat?'
Onze toelatingsproces is ontworpen om een ​​talentvolle, voornaam, diverse undergraduate bevolking te ontdekken. Hoewel testscores en GPAs belangrijk zijn, kijken we verder dan statistieken en cijfers aan enthousiaste studenten die de vraag meeslepende en unieke leermogelijkheden te identificeren. Als u het invullen van de online aanvraag voor toelating vergeet niet om ons uw middelbare school transcripties en uw ACT of SAT-scores te sturen. Bovendien, terwijl Heidelberg beschouwt ACT / SAT-scores en de middelbare school GPA in de beslissing tot toelating, andere factoren, zoals brieven van aanbeveling en persoonlijke verklaring essays worden in aanmerking genomen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tiffin, Ohio
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tiffin, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan