Bachelor of Arts in het toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

et7k

Toerisme als op het gebied van onderzoek baseert zich op een breed scala van elementaire disciplines om de fundamentele kennis en vaardigheden die nodig zijn om de uiteenlopende eisen die aan personen in leidinggevende posities binnen de hospitality en toerisme-industrie te voldoen bieden. De sterke betrokkenheid van het programma is de stage kans, in het curriculum zijn er geïntegreerde zowel academische bezoeken en uitstapjes naar lokale attracties, is het de ideale manier voor studenten om klantenservice vaardigheden ontwikkelen en leren om unieke zaken te behandelen.

Succesvolle Tourism Specialist

De gastvrijheid en toerisme-industrie biedt een enorme kans voor studenten die een loopbaan, onze succesvolle afgestudeerden beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en de wens om een ​​uitstekende dienstverlening te bieden, ze zijn gedetailleerd gericht, creatief, georganiseerd en betrouwbaar.

Werk

Voor job scope ons programma afgestudeerden is breed, dus hebben ze een goede mogelijkheid om de voorkeur velden te kiezen en toe te passen in: Travel Industry: tour operator bedrijven, reisbureaus en andere toerisme sectoren. Accommodatie: hotels, resorts, vergaderingen, congressen, tentoonstellingen, restaurants, beheerd services.Recreation: attracties, gaming, parken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students ... Lees meer

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students and staff to be advocates of intercultural dialogue, respect global human values, and strive for lifelong learning. Lees Minder