Bachelor of Arts in het toerisme

International Black Sea University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in het toerisme

International Black Sea University

et7k

Toerisme als op het gebied van onderzoek baseert zich op een breed scala van elementaire disciplines om de fundamentele kennis en vaardigheden die nodig zijn om de uiteenlopende eisen die aan personen in leidinggevende posities binnen de hospitality en toerisme-industrie te voldoen bieden. De sterke betrokkenheid van het programma is de stage kans, in het curriculum zijn er geïntegreerde zowel academische bezoeken en uitstapjes naar lokale attracties, is het de ideale manier voor studenten om klantenservice vaardigheden ontwikkelen en leren om unieke zaken te behandelen.

Succesvolle Tourism Specialist

De gastvrijheid en toerisme-industrie biedt een enorme kans voor studenten die een loopbaan, onze succesvolle afgestudeerden beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en de wens om een ​​uitstekende dienstverlening te bieden, ze zijn gedetailleerd gericht, creatief, georganiseerd en betrouwbaar.

Werk

Voor job scope ons programma afgestudeerden is breed, dus hebben ze een goede mogelijkheid om de voorkeur velden te kiezen en toe te passen in: Travel Industry: tour operator bedrijven, reisbureaus en andere toerisme sectoren. Accommodatie: hotels, resorts, vergaderingen, congressen, tentoonstellingen, restaurants, beheerd services.Recreation: attracties, gaming, parken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,940 USD
Collegegeld getoond is de jaarlijkse
Locations
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan