Bachelor Of Arts In Informatiebeheer En Systemen

University of South Carolina Upstate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Informatiebeheer En Systemen

University of South Carolina Upstate

Informatica is de studie van de informatie. We bestuderen hoe informatie wordt gegenereerd, overgenomen, opgeslagen, teruggehaald, georganiseerd, beheerd, gebruikt en uitgebuit. Wij leren studenten hoe ze bottom-line gevolgen voor hun werkgevers gebruik van informatiebronnen te creëren.

Het programma omvat cursussen in computer-technologie, informatie-technologie, business, management en communicatie. In de huidige arbeidsmarkt, breedte van de kennis en expertise is de sleutel om de resterende opwaarts mobiel en flexibel.

De afdeling beschikt over een bachelordiploma en een graduaat in de studie van de informatica.

De Informatica belangrijkste bereidt studenten aan analisten, probleemoplossers, managers en gebruiker pleit op het gebied van informatietechnologie zijn. Analyse en ontwerp, database-technologie, netwerken, de ontwikkeling van software en hardware zijn opgenomen in de informatica curriculum.

Deze graad heeft vier grote delen:

  1. Algemeen onderwijs
  2. De Information Technology / Informatica kern
  3. De digitale media en communicatie-kern
  4. Toepassingsgebied of kleine

Algemeen onderwijs omvat dezelfde componenten als alle andere USC Upstate majors: communicatie, wiskunde, kunst en geesteswetenschappen, maatschappij- en gedragswetenschappen, natuurwetenschappen, vreemde cultuur, computer studies. Voor de wiskunde eis, vragen we college algebra en statistiek. Voor natuurwetenschappen, een cursus met een lab en een cursus vragen we zonder lab, alle niet-belangrijke wetenschap cursussen.

De informatie technologie kern bestaat uit een fundering natuurlijk een inleidende cursus programmeren, een computer hardware natuurlijk een cursus in innovatie en het oplossen van problemen inventief, twee netwerken cursussen, twee database-cursussen, twee informatica cursussen, en twee IT management cursussen.

De digitale media en communicatie kern omvat lessen in digitale kunst, schrijven, communicatie theorie en technische presentatievaardigheden.

Majors selecteert u een toepassing gebied of minor in een van de volgende gebieden: business, communicatie of informatie over gezondheid management. Ze nemen zes cursussen op de werkplek naar een basiskennis die hen voor te bereiden om te werken als IT-professionals in die omgeving te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd