Bachelor of Arts in International Business

Colorado Heights University (CHU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in International Business

Colorado Heights University (CHU)

Bachelor of Arts in International Business

Ons programma is ontworpen om de vaardigheden die onze studenten zal onderscheiden voor een mensenleven te leveren. Deze omvatten kritisch denken en analytische vaardigheden, faciliteit met data en getallen, enorme interpersoonlijke vaardigheden, soft en hard skills, en expertise in de communicatie. Om dit te bereiken, ons curriculum biedt de core business competenties bij andere programma's, maar benadrukt dat dat een steeds groter belang in de 21ste eeuw zal hebben. We maken gebruik van de meest effectieve technieken klas-of ze nu cutting-edge innovaties of beproefde en echte best practices. Omdat ons programma is gebouwd met behulp van een ondernemende lens, streven we om studenten de mogelijkheid zich aan te passen, slagen en zijn pro-actief zijn in een wereld die in gelijke mate vol met enorme uitdagingen en spannende mogelijkheden.

Programma Leerdoelen

  1. Solliciteer relevante business en management tools in een dynamische 21e eeuw mondiale arena
  2. Integreer de zakelijke functionele gebieden om echte wereld problemen op te lossen
  3. Anticiperen en aan te passen aan de veranderingen in de mondiale zakelijke omgeving en profiteer van professionele mogelijkheden
  4. Herkennen en oefenen integriteit
  5. aantonen professionaliteit
  6. Effectief onderzoek, evalueren en geschreven en kwantitatieve informatie te analyseren en goed te communiceren

FAQ/Antwoorden

V. Wat is het on-campus huisvesting die eruit?

EEN. De residentie zalen bij CHU zijn betaalbaar en leuk. Ze zijn op loopafstand van alle klaslokalen, de bibliotheek en andere hulpmiddelen voor de campus. Het is ook gemakkelijk te lopen campus tot veel lokale winkels en restaurants, en het is dicht bij het openbaar vervoer.

Q. Zal ik passen?

EEN. CHU is een zeer multiculturele, multi-etnische en multi-linguïstische omgeving met studenten uit meer dan 40 landen, zodat de meeste studenten zich meteen comfortabel in hun nieuwe thuis weg van huis het maken van nieuwe vrienden met een gemeenschappelijke taal, religie en cultuur vaak de eerste dag op de campus. Je bent niet alleen omdat onze medewerkers, zowel binnen opnames en andere afdelingen zijn ook uit verschillende landen en culturen en de vragen die u heeft over het invoeren van een nieuwe omgeving in een nieuw land volledig te begrijpen en zal u helpen om die overgang zo soepel te maken en comfortabel mogelijk te maken.

Q. Will CHU me helpen beveiligen CPT en OPT posities?

EEN. Studenten die een F-1-status in aanmerking komen voor CPT (Curricular Practical Training) en OPT (Optioneel Praktische Opleiding) indien zij voldoen aan bepaalde criteria voldoen. De begeleiding personeel van CHU kan helpen studenten begrijpen de eisen en voltooi het papierwerk in aanmerking te komen en het verkrijgen van CPT en / of OPT posities.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
36,609 USD
Forfaitaire collegegeld voor alle studenten
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan