Bachelor of Arts in International Studies

American University of Sharjah

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in International Studies

American University of Sharjah

We leven in een wereld waar veel professionele informatie snel achterhaald. Creatief oplossen van problemen en een inzicht in de historische en sociale complexiteit van de wereld zijn erg belangrijk.

Onze afgestudeerden kunnen denken aan hun voeten, en begrijpen van de grote geheel en de verschillende hoeken van de samenleving. Ze hebben visie en een gevoel van sociale geweten. We begrijpen dat zonder deze, geen beroep is ofwel duurzaam of de moeite waard als een erfenis. Met deze, kan een afgestudeerde gestaag uitgegroeid tot een marktleider in bijna elke gang van het leven.

Onze afdeling heeft tot nu toe de studenten die zijn gegaan om het werk in de overheidssector, het internationale bedrijfsleven, maar ook in internationale organisaties geproduceerd. In toenemende mate, veel van onze afgestudeerden zijn gegaan om graduate studies bij enkele van de meest prestigieuze instellingen in de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Een van de vele spannende aspecten over onze afdeling is het aantal verschillende cursussen die wij aanbieden. We weven samen strengen uit alle sociale wetenschappen en veel van de geesteswetenschappen, evenals van vakgebieden, zoals het internationaal recht. Deze diverse en uitgebreide palet aan opleidingen vormt een samenhangend programma, wroeten onze studenten in hun tijd en plaats, terwijl empowerment van hen om succesvol omgaan met de verschillende nuances van de hedendaagse wereld.

Ons curriculum helpt studenten bij het verwerven van een brede kennis van culturen in de wereld en evenementen. Wij bieden gespecialiseerde studie in de internationale betrekkingen, internationale economie, de Arabische studies en westerse studies concentraties, evenals minderjarigen in internationale studies, gouvernementele studies, geschiedenis, psychologie, de Amerikaanse studies, vrouwenstudies en filosofie. Na het afstuderen, onze studenten zijn in staat om:

  • blijk geven van begrip van de fundamentele concepten, analytische perspectieven en methodologieën die in de antropologie, economie, geschiedenis, aardrijkskunde en politieke wetenschappen.
  • maken gebruik van de kritische vaardigheden die nodig zijn voor de evaluatie van primaire en secundaire bronnen voor de geldigheid, nauwkeurigheid en vooroordelen.
  • identificeren en te verklaren belangrijke politieke, historische en culturele ontwikkelingen in de Arabische wereld en het Midden-Oosten
  • reflecteren op werk natuurlijk om professionele vaardigheden te verbeteren en beter te definiëren carrière ambities
  • tonen de capaciteit voor onderzoek in een van de belangrijkste gebieden voor studie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Sharjah, Sharjah
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan