Bachelor of Arts in internationale studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in International Studies

WAAROM International Studies?

Het doel van internationale studies is om een ​​opleiding die u toelaat om een ​​geïnformeerd wereldburger geworden bieden. SSU's Bachelor of Arts in International Studies combineert historische, hedendaagse en christelijke opvattingen over wereldbeschavingen met boeiende cross-culturele ervaringen. Tijdens het programma, zal je deelnemen aan twee reizen semesters (één in Azië en één in Europa) waar u zult ervaren hands-on wat het betekent om te leven samen te leven in een Christus-gecentreerde lerende gemeenschap. Internationale studies biedt mogelijkheden voor innovatief denken en serieuze reflectie voor dringende internationale vraagstukken van economische ontwikkeling, sociale rechtvaardigheid en ecologische duurzaamheid. In deze steeds meer geglobaliseerde wereld, zorgt voor internationale studies broodnodige inzicht in zaken als armoede, bevolkingsgroei, ziekte, menselijke migratie, klimaatverandering, oorlog, genderongelijkheid, gemeenschap dynamiek, popcultuur, wereldgodsdiensten, massacommunicatie, strategische ontwikkeling, watervraagstukken, cultureel erfgoed en de mensenrechten.

MAJOR IN International Studies

Een diploma in International Studies vereist 12 credit-uren van de kernvakken: 1000, 2000, 2050 en 3000 of het equivalent daarvan. Een graad van C of beter in elke kern cursus is vereist. Een minimum van 21 extra uren krediet moeten worden genomen op het bovenste niveau (3000 of 4000). Keuzevakken in International Studies zijn interdisciplinair, als gevolg van de aard van dit brede terrein van de studie. Studenten moeten met succes zowel studie in het buitenland semesters (GPA van 2,0 of beter) te voltooien. LET OP: Studenten die grote in de internationale studies met een GPA van 3,0 of hoger komen in aanmerking voor een scriptie bezighouden met onderzoek onderwerpen in International Studies te schrijven. Het proefschrift (IS 4080 en 4082) mag alleen tellen als drie credit-uren in de richting van de eisen voor het hoogste niveau keuzevakken.

Minor International Studies

Een minor International Studies vereist de kernen cursussen: 1000, 2000, 2050 en 3000 of het equivalent daarvan, plus een extra 15 krediet uur in International Studies, waarvan 12 credit-uren moet op het bovenste niveau. Graad C of hoger in elke kern cursus is vereist voor de minor.

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Over de school

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year.

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year. Lees Minder