Bachelor of Arts in internationale zakelijke communicatie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in International Business Communication

&nbsp

Engels programma

&nbsp

In de afgelopen jaren is er een complete revolutie in de manier waarop we communiceren en hoe zaken worden gedaan. Dit heeft geleid tot het conventionele denken te worden van of zelfs overbodig zijn. Met de toenemende internationalisering van het bedrijfsleven, heeft zich daar ontwikkeld behoefte aan een nieuw soort zakelijke denker, leider en communicator die in een verscheidenheid aan uitdagingen werken in een korte tijd. De BA in International Business Communication biedt een platform voor dit soort persoon.

&nbsp

Dit programma, dat wordt onderwezen in het Engels, haal je het creatieve, analytische en technologische hulpmiddelen in combinatie met een brede stevige achtergrond in zowel de zakelijke als de communicatie die je niet kunt krijgen van de traditionele business of communicatie-programma's.Dit zijn de vaardigheden die je nodig hebt om te reageren op de steeds veranderende en onvoorspelbare multi-dimensionale uitdagingen van het werken in het bedrijfsleven en de talloze gerelateerde velden in een steeds meer internationale context.

&nbsp

De BA in International Business Communication is ontworpen om een ​​skillset die geldig zullen blijven, ook met toekomstige veranderingen in de praktijk en technologie te geven.

&nbsp

&nbsp

2 2 en 2 3-programma's

&nbsp

Je bestudeert jaar 1 en 2 op Aziatische U te worden geschikt voor die concurreren op een internationale universiteit in het buitenland. Dan moet je veranderen in de partneruniversiteit in het buitenland waar u overstapt.

Laatst bijgewerkt op aug 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder