Bachelor Of Arts In Management

City University of Seattle

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Management

City University of Seattle

Bachelor of Arts in Management

LEVERING MODE: online | Mixed Mode

Vereiste aantal studiepunten: 180

Programma Details

Door de Bachelor of Arts in Management programma op CityU je een brede kennis van wat organisaties werken, hoe ze succesvolle teams te bouwen te ontwikkelen, hoe je een sterke leider en hoe te communiceren in de zakenwereld. Het programma omvat 50 kern credits die zich richten op het oplossen van zakelijke problemen vanuit het perspectief van een manager.

Studenten hebben de mogelijkheid om deze flexibele programma online of ter plaatse te nemen, en zal vakken van de faculteit leden oefenen in het veld om te leren wat er nodig is om hun carrière te groeien te nemen.

Redenen studenten kiezen voor dit programma ...

 • Tijd tot voltooiing: Studenten met voldoende overdraagbaar credits en toepasselijke real-world ervaring kan afstuderen met een BA in Management in zo weinig als een jaar.
 • 40 Boven-divisie keuzevakken: Dit geeft studenten de mogelijkheid om hun eigen focus te creëren door middel van electieve cursussen en thema's te bestuderen binnen of buiten de School of Management.
 • Top-ranked: Het is een van de top gerangschikt online bacheloropleidingen in de VS volgens US News & World Report

Praat met een adviseur aan de slag vandaag!

Waar CityU Can Take You

Met zo'n breed scala aan academische dekking, onze Bachelor of Arts in Management programma bereidt afgestudeerden om een ​​verscheidenheid aan professionele resultaten te genieten. Goede managers zijn nodig in elk type organisatie.

Functietitels van Alumni met een BA in Management

 • Teamleider
 • franchise Owner
 • Retail manager
 • Opzichter
 • Corporate Management Consultant

Cursussen

De Bachelor of Arts in Management is bedoeld voor studenten die willen hun carrière te groeien in het bedrijfsleven en management. Het curriculum is ontwikkeld en onderwezen door professionals die beschikken over meerdere jaren ervaring in finance, accounting, project management, marketing, supply chain management, human resources, leiderschap, en diverse andere inhoud gebieden. Als u wilt uw management carrière, dit is de mate voor u.

Neder-Division Eisen (90)

 • College schrijven: 5
 • College Wiskunde: 5
 • Geesteswetenschappen: 15
 • Sociale Wetenschappen: 15
 • Natuurwetenschappen / Wiskunde: 15
 • Keuzevakken: 35

Opper-Division Eisen (90)

beheer Core

BC 301 - Kritisch denken (5)

De kritische denkproces wordt gebruikt om de problemen van vandaag te analyseren en de steun van de student bij het identificeren van rationele oplossingen. Onderwerpen behoren onder meer: ​​argument analyseren en de bouw; vormen en de normen van kritisch denken; en evalueren informatiebronnen.

BC 306 - Ethiek en Leiderschap (5)

Deze cursus geeft een overzicht van de verschillende filosofische benaderingen van ethische besluitvorming en praktische toepassingen waarbij ethische problemen die zich voordoen in de hedendaagse samenleving, zoals misdaad en straf, het huwelijk en het gezin, biotechnologie, en het bedrijfsleven.

BSC 407 - De effectieve organisatie (5)

Deze cursus onderzoekt de dilemma's die routinematig pest organisaties zo goed mogelijk oplossingen voor deze dilemma's. Onderwerpen zijn onder meer diversiteit binnen de organisatie; conflict en onderhandeling; waarneming, motivatie en versterking; leidinggevende functies binnen de gehele organisatie; human resource management en teambuilding; organisatieculturen; design en informatietechnologie; en organisatorische verandering en ontwikkeling.

BSM 304 - Effectieve Organizational Communication (5)

Deze cursus behandelt de interne en externe communicatie in de hedendaagse veranderende organisatie. Studenten zullen het beheer stijl van communiceren te beoordelen en te identificeren gebieden voor verbetering. Onderwerpen zijn onder meer interpersoonlijke en kleine groepsdynamiek, het gebruik van communicatietechnologie, motivatie, het oplossen van conflicten, en de communicatie met diverse doelgroepen.

BSM 414 - International Management (5)

Deze cursus introduceert studenten tot de wereldeconomie. Studenten zullen de interne ondernemingsklimaat en de complexiteit ervan in de internationale setting te onderzoeken. Begrijpen en praktische toepassing van concepten en processen van globalisering; de politieke, juridische en technologische omgeving; ethisch gedrag en besluitvorming; de rol van cultuur en de invloed ervan op het gedrag; en het beheer van de internationale strategieën zullen worden benadrukt. Cross-cultural management en probleemoplossende technieken zullen worden onderzocht.

HR 405 - Strategic Management van Human Resources (5)

Deze cursus is bedoeld om de rol van de human resources te identificeren; de processen en activiteiten gebruikt om strategisch te formuleren en uit te voeren doelstellingen human resources, praktijken en beleid om de korte en lange afstand organisatorische behoeften en mogelijkheden te voldoen; human resources bijdragen aan de effectiviteit van de organisatie.

MG 360 - Budgettering voor Managers (5)

Deze cursus introduceert studenten tot de basisprincipes, terminologie en de toepassing van financiële begrippen in een project management context. Deze cursus zal managers in staat stellen om de besluitvorming geschiktheid te verbeteren door de integratie van de financiële theorie en concepten. Studenten zullen leren om concepten te integreren, zoals netto contante waarde, gewogen kosten van kapitaal, kapitaal budgettering, beheer van het werkkapitaal, en voorspellen in een project management context.

MG 495 - Management Strategy (5)

Strategie is een sluitstuk cursus die de student de mogelijkheid om discrete vaardigheden opgedaan met eerdere cursussen in algemeen management, kritisch denken te integreren biedt; ethiek en leiderschap, marketing, project management en human resources. Vereisten: Voorafgaand aan de inschrijving in MG 495, moeten de studenten in hun laatste kwartaal van studie. Eventuele uitzonderingen moeten speciale toestemming van de BAM Program Director hebben.

MK 300 - Principes van Marketing (5)

Deze cursus biedt een inleiding tot fundamentele marketing concepten. Onderwerpen zijn onder meer de marketingmix, ontwikkeling van nieuwe producten, consumentengedrag, customer relationship management, strategische planning en e-commerce. Studenten krijgen een uitgebreide marketing plan te ontwikkelen en natuurlijk concepten toe te passen om echte of denkbeeldige producten.

PM 401 - Inleiding tot Project Management (5)

Inleiding tot Project Management maakt gebruik van een echt team project om een ​​project levenscyclus te beheren. De nadruk wordt gelegd op activiteiten netwerken, het beheer van middelen, en het creëren van controlemechanismen die risico's te minimaliseren. Projectleiding wordt onderzocht in het kader van het bouwen van effectieve projectteams en onderhouden van relaties met belanghebbenden. Studenten zullen leren en basis projectmanagement concepten met inbegrip van tijd en middelen, planning, scheduling, work breakdown structure, Gantt-diagrammen, netwerk diagrammen en project control toe te passen.

Opper-Division Keuzevakken

Kies 40 studiepunten van de upper-divisie Hbo-niveau electieve cursussen uit andere velden of disciplines, zoals het bedrijfsleven, psychologie, communicatie, informatie-systemen, en algemeen onderwijs. Keuzevakken worden aangeboden in meerdere formaten waaronder de performance-based model. Neem contact op met een toelatingscommissie adviseur van de huidige lijst van beschikbare cursussen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
93,780 USD
Locations
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Seattle, Washington
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per krediet voor undergraduate programma's voor dit academiejaar is $ 521