Bachelor of Arts in massacommunicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Claflin201

De vraag die de studenten hebben altijd is: "Wat kan ik doen met een graad in Mass Communications?" Het antwoord is "bijna alles!"

Leerplan

De Mass Communications curriculum biedt een basis in massacommunicatie theorie die wordt aangevuld met praktische en professionele vaardigheden opleiding door middel van stagemogelijkheden en practicum cursussen.

Als een student in ons programma, zal u kiezen uit één van de drie concentraties: Digital Media, Journalistiek of Public Relations. U leert hoe te ontwikkelen public relations campagnes te voeren onderzoeksjournalistiek of te schrijven voor online media, al tijdens zijn studie in klaslokalen uitgerust voor de convergerende wereld van digitale communicatie. Je leert van ervaren docenten en medewerkers die actief betrokken zijn bij het onderzoek en de professionele media-activiteiten.

Digital Media Concentratie

De Digital Media Concentratie bereidt studenten voor behind-the-scenes posities in commerciële en niet-commerciële radio en televisie, audio productie-installaties, opnamestudio's, tv-productiehuizen, onderwijsinstellingen, reclamebureaus, of industriële of zakelijke settings.Classes in de Digitale media spoor zijn onder andere: TV & Radio Aankondiging, Broadcast Schrijven & Reporting, Sound Production, TV Production, Web Design, Social media en multimedia Reporting.

De Journalistiek Concentratie

De Journalistiek concentratie bereidt studenten voor op een loopbaan als schrijvers en redacteuren voor kranten, tijdschriften en online media, of als radio en televisie verslaggevers, hosts, of correspondenten en biedt cursussen in Nieuws Rapportage, Writing & Editing, Feature schrijven en Multimedia Reporting.

De Public Relations Concentratie

De Public Relations concentratie bereidt studenten voor op een loopbaan in zowel de profit en non-profit bedrijven als schrijvers of publicisten die ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en evalueren van relaties campagnes publiek. Cursussen omvat Principles of Public Relations, Public Relations Management en campagnes, en Public Relations Schrijven.

Student Kansen en Experience

Mass Communications is meer dan alleen een afdeling. Het is een gemeenschap van docenten, medewerkers en studenten die een passie voor alles wat met media, verhalen vertellen en mensen. Onze student-run media, de krant en de website Panther, Panther Radio en Televisie Panther, kunnen studenten kansen en ervaringen om hun vak te leren. Digital Media studenten produceren nieuws, sport, films en televisieprogramma's. Studenten journalistiek verslag nieuws, sport en functies voor de krant en de website van de Panter. Public Relations studenten ontwikkelen reclame en public relations campagnes voor de lokale zakelijke klanten en non-profit organisaties. Onze web design en social media cursussen leren studenten niet alleen hoe media te gebruiken, maar hoe effectief te gebruiken. Bovendien, onze Stage en practicum programma's bieden studenten met een hands-on, echte wereld mogelijkheden om te werken met mentoren en werkgevers in de media-industrie.

Studenten leren de theorie en praktijk van effectieve communicatie door middel van natuurlijk opdrachten met de nadruk op kritisch en analytisch denken. Het ministerie van Mass Communications is gevestigd in het Grace Thomas Kennedy Building. De afdeling herbergt een televisiestudio en control room, een audio-lab, een video-editing suite, een mediaproductie computerlokaal, en student-run, online televisie, radio en kranten verkooppunten.

Carrière en Outcomes

Onze alumni zijn met behulp van de vaardigheden geleerd op Claflin's Mass Communications programma om een ​​verschil in de wereld in allerlei carrière te maken. Of u nu melden van nieuws, het ontwikkelen van een reclame of public relations campagne, in samenwerking met een lokaal bedrijf of non-profit organisatie, het schrijven van een scenario, of leiden van een tv-show, je bezig bent in het vertellen van een mooi verhaal. Om de grote verhalen te vertellen, moet je leren wat maakt een geweldig verhaal en hoe om het te vertellen.

Alle Mass Communications cursussen studenten in staat stellen om kennis te vergaren over de rol van de media in alle inspanningen, zodat ze professionals en communicatie specialisten kunnen worden. Lang na de studenten een diploma, docenten zijn nog steeds in contact en helpen met zoekopdrachten banen en graduate school bekentenissen. Zodra u een deel van de Claflin Mass commutaties Familie bent, ben je altijd een deel van het!

Laatst bijgewerkt op feb 2017

Over de school

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Lees meer

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Lees Minder