Bachelor Of Arts In Media Design

Budapest Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Media Design

Budapest Metropolitan University

Media-ontwerpers zijn de polyhistors van de 21e eeuw. In het tijdperk van voortdurende technologische revolutie hun rol is niet alleen te volgen, maar in vorm, dat met artistieke gevoeligheid: met de nieuwe digitale wereld bescheiden voor ons, van het World Wide Web te maken, door middel van de post-productie van films tot de ontwikkeling van games.

Met behulp van de meest moderne technische snufjes ons doel is om onze studenten voor te bereiden voor het hele gebied van media design, van de ontwikkeling van de visuele effecten voor het creëren van 3D-ruimte - hoe het mogelijk is voor het ontwerpen en implementeren van kunstwerken, producten, installaties , diensten en interactieve toepassingen die gericht zijn op de veranderende maatschappelijke en individuele behoeften in opkomst in onze omgeving te voldoen.

Gedurende de drie jaar van het programma leren de studenten over de drie pijlers van het beroep:

CREATIVITEIT

Het eerste jaar is over het vormen van de beeldende kunst mentaliteit, visuele logica en compositorische vaardigheden, maar vooral over de openbaarmaking van persoonsgegevens creatieve vaardigheden

TECHNOLOGIE

Het tweede jaar is gericht op versterking van de technische kennis van de studenten, met inbegrip van hardware en software kennis, voornamelijk 2D- en 3D-ontwerp, en ook de interactieve toepassingen.

CARRIÈRE

In het derde jaar studenten ontwerpen en implementeren van complexe taken en creatieve projecten. In de loop van deze projecten kunnen de studenten voor te bereiden op hun afstuderen een loopbaan in real-life situaties, in samenwerking met de agenten van de creatieve industrie.

Het programma is ontworpen voor u ...

als je een levendige belangstelling voor visuele effecten, het lichte schilderen, het ontwikkelen van applicaties voor virtuele realiteit, computer muziek componeren, animatie, game design, data visualisatie, digitale post-productie werk en u bent creatief met een volwassen visuele, technische zin en beschikken over een aantal kritisch inzicht. Daarnaast ben je bekend met informatietechnologie of bereid zijn om de nodige IT kennis en vaardigheden te verwerven.

Kernvakken:

Media Design Studies, Interactive Media Arts, 3D Projection Mapping, Game Design, experimentele muziek Laboratory, Visual programmeertalen, Typografie, Media Laboratory Practice, Kunstgeschiedenis, Media Design Theorie

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN:

  • spel ontwerper
  • visuele effecten (VFX) kunstenaar
  • user experience designer
  • VR applicatie ontwikkelaar
  • datavisualisatie kunstenaar
  • interaction designer of adviseur in interdisciplinaire gebied van de produktie

KWALIFICATIE zoals vermeld in het diploma:

Media Designer

Hoofd van het programma:

Pál Szacsva y DLA Associate Professor, mediakunstenaar

PROFESSIONAL EXECUTIVE:

Tamás Liszka Media Artist, Film Producer "Ik studeer Media Design aan Metropolitan, dat is een combinatie van kunst en techniek, een programma voor de ontwikkeling van creativiteit en visuele ideeën. We proberen om te ontdekken wat er nog meer kunst en media kunnen bieden, zijn we studeren in vriendelijke omgeving met professionele docenten en apparatuur. Metropolitan biedt een van de beste academische ervaringen dankzij de toegewijde faculteit. "Parviz Mirzaei student van onze Media Design BA programma van Iran" We zijn er niet om de berichten van de media te zenden, wij zijn er om de media te halen om onze boodschappen door te geven . "Pál Szacsva y DLA, Associate Professor, mediakunstenaar

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Hongaars
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Non-EU students; 01.08.2017 for EU students
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester, voor niet-EU-studenten