Bachelor of arts in milieustudies (sen)

Green Mountain College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of arts in milieustudies (sen)

Green Mountain College

Het milieustudiesprogramma bij GMC weeft een uitdagend curriculum samen met praktische mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen en een verandering aan te brengen.

Milieukunde majors van Green Mountain College kunnen ervoor kiezen zich te concentreren op een aantal verschillende gebieden - beleid, filosofie, wetenschap, onderwijs, communicatie en nog veel meer - maar ze hebben één ding gemeen: ze willen de wereld veranderen. Het milieustudieprogramma biedt studenten de vaardigheden, kennis en ervaring die ze nodig zullen hebben om complexe milieu- en sociale problemen aan te pakken. Door studenten te helpen kritische denkers en geëngageerde burgers te worden, stelt de milieustudie belangrijke studenten in staat instrumenten te bieden voor effectieve politieke, economische en sociale transformatie.

Studenten die zijn afgestudeerd in Environmental Studies zijn uitgegroeid tot community planners, milieuadvocaten en directeuren van non-profitorganisaties. Velen werken nu voor staats- en federale instanties of onderwijsinstellingen.

Cursussen blokkeren

Environmental Studies biedt periodiek speciale interdisciplinaire blokcursussen aan, van zes tot vijftien credits die gericht zijn op complexe milieukwesties in de regio en vaak betrekking hebben op nachtelijke excursies. Deze hebben onlangs The Northern Forest, The Lake Champlain Basin, The Hudson River, The Adirondacks, Renewing Civil Society, The Promise and Peril of Biotechnology, The Vermont Wilderness Debate, Soil Ecology, en Food, Agriculture, and Community Development in the Northeast, toegevoegd .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Poultney, Vermont
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Poultney, Vermont
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan