Bachelor of Arts in multimedia communicatie-ontwerp-technologie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in Multimedia Communication Design Technology

&nbsp

Multimedia is de convergentie van een breed scala aan creatieve en technische disciplines - de combinatie van tekst, stilstaand beeld, geluid, animatie, video en interactiviteit in een digitale context voor de productie van diverse nieuwe media vormen.

&nbsp

Als we vooruitgang in de 21e eeuw, zal multimedia spelen een steeds grotere rol binnen prive-leven, onderwijs en bedrijfsleven. Het ontwerp van de gateways en de inhoud van deze nieuwe media-industrie moet polyvalent 'renaissance' beoefenaars met een mix van technische competenties en creatieve flair. Om dit te bereiken balans vereist een kritisch inzicht in wat werkelijk overtuigende digitale media, en hoe dit kan worden gebruikt om effectief te communiceren op een internationaal podium.

&nbsp

&nbsp

Programma ontwerp

&nbsp

De BA-programma in Multimedia op Aziatische universiteit is ontworpen om afgestudeerden die zowel een brede kennis van de discipline en gespecialiseerde communicatie-vaardigheden die hen in staat stellen waardevolle kunnen bijdragen aan het gebied van multimedia te produceren.
Naast het helpen van studenten om hun individualistische vaardigheden aan te scherpen als multimedia-beoefenaars, de BA-programma aan Aziatische Universiteit wordt zorgvuldig afgewogen zodat het zich ontwikkelt studenten een sterke academische kennis en inzicht hebben in theorie, geschiedenis, cultuur, taal, communicatie-ontwerp, kritische denk-ing, ethiek en het bedrijfsleven.

&nbsp

Vanwege de aard van multimedia die multi-disciplinaire vaardigheden, is het noodzakelijk dat een enkel project om een ​​team van uiteenlopende en gespecialiseerde mensen samen te werken aan specifieke doelen te bereiken zijn.Gedurende het 4-jarige opleiding leren studenten te werken aan groepsopdrachten ontworpen om samenwerking en participatie te stimuleren.

&nbsp

&nbsp

Algemene toelatingseisen

&nbsp

Alle aanvragers moeten voldoen aan de volgende algemene toelatingseisen alvorens te worden toegelaten tot de Aziatische Universiteit. Op het moment van toelating, moet theapplicant bezitten:

  • een M.6 Certificaat (Grade 12) van een geaccrediteerde instelling of het equivalent daarvan (5 'O' level vakken met een gemiddelde van C of beter);
  • vaardigheid in het Engels (voor gedetailleerde specificaties zie volgende paragraaf);
  • een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid en zijn zonder overdraagbare ziekten;
  • een duidelijk overzicht van goed gedrag;
  • bewijs van het beheersen van visuele communicatie.

Alle aanvragers moeten onderworpen aan een interview en niet-native Engels speakingapplicants kan nodig zijn om bewijs van hun niveau van het Engels Languageproficiency in te dienen of zich ertoe verbinden de Aziatische Universiteit Engels ProficiencyEntrance examen.

&nbsp

&nbsp

Programma structuur

&nbsp

Het programma bestaat uit een samenhangende set van 'onderwerpen' die in een progressieve volgorde door middel van vier jaar. Studenten moeten studeren een totaal van 144 (36 x 4 jaar) kredieten in het gehele programma. Individuele personen zijn ontworpen om een ​​krediet-waarde van 3 studiepunten elk te dragen en heeft een looptijd van een semester.

&nbsp

Elk semester duurt 15 weken en elke krediet-eenheid staat gelijk aan 3 uur per semester week van de lezing / tutorial contacturen. Daarom zijn 3 credits geassocieerd met 45 uur studie en 1 credit met 15 uren studie.Elke credit-eenheid staat gelijk aan een uur per semester week van lezingen voor 15 weken of twee uur per semester week van studio activiteit voor 15 weken.

&nbsp

Het volledige programma bevat een deel van de Algemene Onderwijsbond onderwerpen (30 studiepunten), kernvakken (60 studiepunten), Focus patiënten (24 studiepunten), keuzevakken (24 studiepunten), en Free keuzevakken (6 studiepunten), in overeenstemming met de eisen van het Bureau van de Commissie van Hoger Onderwijs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder