Bachelor of Arts in Music

Carson-Newman University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in Music

Carson-Newman University

Bachelor of Arts in Music

Carson-Newman University is een institutioneel lid van de Nationale Vereniging van de Scholen of Music. Het ministerie van Music kan u helpen uw passie of u op zoek bent om te presteren, leren, of lood aanbidding na te streven. We hebben een trotse traditie van de voorbereiding van onze studenten in staat te zijn en goed geïnformeerde professionals ondergedompeld in de muzikale kunsten te zijn. Toegewijd aan het zien van studenten slagen, heeft onze ervaren en aanspreekbaar faculteit een reputatie voor uitdagende studenten duwen ze om te slagen verdiend. Met een muziek-faculteit student ratio van minder dan 10: 1, studenten profiteren van de voordelen van kleinere klassen met meer individuele aandacht.

Onze missie is om te koesteren en daag studenten in een christelijke omgeving om hen te helpen bereiken hun potentieel als opgeleide muzikanten te dienen en te leiden in de kerk, scholen, en de gemeenschap. Onze afdeling bedient de Carson-Newman University missie door (1) het leveren van professionele opleidingen in muziek, (2) het verschaffen van een liberal arts opleiding in de muziek, en (3) het verstrekken van algemene muzikale vorming (cursussen, ensembles, en toegepast lessen) en prestaties kansen voor de universitaire gemeenschap in het algemeen, om muzikale vaardigheden en kennis van muziek te ontwikkelen voor de verrijking van het leven.

Music Program Curricula

Het programma curricula van de afdeling muziek zorgen voor een muzikaal rijke context ter ondersteuning van de opleiding en ontwikkeling van de muziek majors om ofwel de professionele Bachelor of Music diploma of het liberal arts Bachelor of Arts te bereiken - Muziek graad.

1.Music majors op zoek naar de Bachelor of Music diploma studie om professionele musici te worden door het ontwikkelen van muzikale prestaties vaardigheden en het cultiveren van een ontwikkeling van de kennis en waardering van muziek. Deze academische en muzikale fundament rust afgestudeerden om te leiden als de school muziekdocenten of kerk musici en / of graduate studies in de muziek na te streven.

2.Music majors op zoek naar de Bachelor of Arts graad studie om een ​​divers zeven vrije kunsten te verkrijgen en om muzikale vaardigheden die hun intellectuele groei in de kennis en waardering van muziek te stimuleren te ontwikkelen.

Muziek majors hebben ook veel mogelijkheden om te presteren in een verscheidenheid aan muzikale ensembles, waaronder: A Cappella Choir, mannenkoor, Oratorium Koor, vrouwen Zangers, Lyric Theatre, en Redemption. Instrumental Ensembles zijn: Symphonic Winds, Jazz Band, en kleine groep ensembles for Brass, houtblazers en percussie. Bovendien zijn de GN-muziek majors de mogelijkheid om muziek te studeren in Oostenrijk en Duitsland hadden. In de afgelopen jaren hebben onze ensembles uitgevoerd met de Knoxville Symphony Orchestra, het Knoxville Choral Society, en concertreizen in de hele regio, de Verenigde Staten en over de hele wereld, met inbegrip van een kerstavond prestaties in Bethlehem, Israël.

De financiële steun is beschikbaar voor in aanmerking komende studenten die van plan zijn grote in de muziek. De Full-collegegeld Scholarship Competition voor afstuderen de middelbare school senioren van plan om Carson-Newman bijwonen wordt gehouden in eind januari. Volg de onderstaande links voor specifieke auditie eisen samen met de afdeling auditie inschrijfformulier.

De Carson-Newman Department of Music heeft iets van belang voor iedereen die wil om muziek te ervaren als uitvoerder, leraar, aanbiddingsleider of toeschouwer. U wordt uitgenodigd om te komen en bezoek onze afdeling of neem contact met ons op als u vragen hebt.

Dr. Clark Measels
Stoel, Department of Music

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jefferson City, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

C-N Campus Tour

Tennessee Promise - Students Choose Carson-Newman University