Bachelor of Arts in Music

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Claflin201

De Bachelor of Arts in Music is een liberal arts graden bedoeld voor studenten die een loopbaan van plan als muzikanten en die willen graduate of professionele muziek scholen in te voeren, of voor degenen die willen de muziek na te streven als een roeping. Het uitvoeren van gebieden omvatten Piano, Vocal, of Instrumental Music.

Leerplan

Cursussen variëren op basis van het uitvoeren van omgeving.

Vocal Concentratie

 • Applied Voice
 • University Choir
 • Sightsinging
 • Piano

Instrumental Concentratie

 • University Band
 • class Piano
 • Applied Instrument
 • General Conducting
 • Contrapunt

piano Concentratie

 • Applied Piano
 • Wereld Muziek
 • Schikken
 • piano Literatuur

Toelatingseisen

Alle studenten voorbereiden op een auditie voor toelating tot de Claflin University Department of Music moet het volgende beleid en de procedures in acht nemen: Studenten moeten hun eigen instrument te bieden, met uitzondering van een concertvleugel. Elk muziekstuk uitgevoerd moet algemeen worden erkend als een integraal compositie (arrangement of origineel), geschreven voor het instrument of stem deel waarop het moet worden uitgevoerd en uitgevoerd in zijn geheel, tenzij tegengehouden door de faculteit liften zijn. Echter, performers enkele bewegingen van multi-beweging composities spelen.

Alle solo's geschreven met piano begeleidingen moet worden uitgevoerd met die begeleiding of een opname van het. Uitzonderingen zullen voorafgaand aan de auditie datum worden beschouwd.

Alle performers wordt verwacht dat zij individuele muzikale bekwaamheid te tonen door het selecteren van muziek van een grade niveau geschikt is voor potentiële universitair niveau muziekstudenten.

Voorbeelden van "passende" literatuur voor blazers, koperblazers en slagwerk kan worden gevonden in de meest recente val kwestie van de South Carolina Muzikant magazine. Regio, District, en op staatsniveau Honor Band auditie etudes zijn aanvaardbaar als goed.

Studenten audities als potentiële voice majors moeten twee songs te presenteren uit het geheugen. Ten minste moet men een kunst lied of geschikt aria (opera of operette) gezongen in de originele taal.

Pianisten moet verwijzen naar de "Voorgestelde Literature" grafiek van de "Gilde Syllabus," verspreid door de Nationale Gilde van Piano Teachers, dat is een divisie van de American College of Musicians.

Op verzoek van de jury zullen alle uitvoerders worden verplicht om een ​​onbekende selectie sightread. De selectie wordt gekozen uit de standaard collectie van hymns, volksliederen of etudes.

Op verzoek van de jury zullen alle uitvoerders worden verplicht om alle grote schalen en chromatische toonladder te spelen.

Alle artiesten zullen worden verplicht om een ​​schriftelijke diagnostisch onderzoek van de muziek fundamentals te nemen.

Auditie voor beurzen

Audities voor muziek beurzen worden gehouden gedurende elk jaar, en worden toegekend aan studenten die aantonen uitzonderlijke prestaties vermogen en de academische prestaties. Beurzen variëren van $ 500 tot volledige collegegeld, kost en inwoning. Studenten dezelfde procedures proefspel zoals hierboven vermeld.

De uiterste datum om auditie te doen voor de beurzen zijn op de auditie aanvraag vermeld. Aanvullende informatie over de institutionele beurzen, subsidies, leningen en federale werk-studie is beschikbaar via de Universiteit van de Office of Financial Aid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary stude ... Lees meer

Nearly 150 years ago, Claflin broke down barriers in higher education, making it the first South Carolina university open to all regardless of race. Today, Claflin continues to welcome exemplary students of all races and genders who demonstrate a passion to change not only their own circumstances, but to change the world as well. Lees Minder