Bachelor Of Arts In Textiel Praktijken (Hons)

Plymouth College of Art

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Textiel Praktijken (Hons)

Plymouth College of Art

Over het programma

Als je een liefde hebt voor stoffen, een passie om te experimenteren en een verlangen om multidisciplinaire benaderingen te ontdekken over het ontwerpen, dan is dit de cursus voor jou. Onze nieuwe BA (Hons) Textile Practices programma Snijdt over een aantal verschillende textieldisciplines, waardoor u een goede introductie geeft aan een breed scala aan technologieën en technieken voor het maken van textiel en het genereren van uw eigen ideeën.

Gedurende het college, wij waarderen de mix van traditionele en nieuwe technologieën - van lasersnijden en 3D printing, tot en met bedrukt textiel en gebreide textiel, getuft oppervlakken, borduurwerk en innovatieve stof manipulatie.

Wat dit programma onderscheidt van andere textiel programma is zijn perspectief - we het openstellen van de nieuwste digitale ontwerp en het maken van technologie om onze studenten, die geïnteresseerd zijn in het verkennen van textiel werkt en het potentieel van de ontwerper-maker zijn.

Het programma richt zich op de ontwikkeling van textiel op basis van ideeën en hun toepassing in vele verschillende soorten producten, terwijl het ontwikkelen van uw ambacht, het maken en textiel manipulatie vaardigheden.

Set projecten laat u kennismaken met het vervullen van het kort van een cliënt en het ervaren van echte designer maker scenario's, terwijl de self-directed projecten die u zal aanmoedigen om uw visie en ideeën, en de toepassing van de hedendaagse multimedia textiel verkennen - in navolging van onze ethos van 'live, maken'.

Career Outlook

 • Freelance Textile Designers, het produceren van unieke en batch-producties
 • Designer Makers voor Fashion en interieurs
 • Textile exposerende kunstenaars
 • ontwerp Stylisten
 • Design Researchers en Trend Forecasters

BA (Hons) Textiel Practices - Highlights

 • Ontwikkel je visuele taal door middel van expressief gebruik van media, tekening en digitaal ontwerp.
 • Inzicht te krijgen in een breed scala van technieken, technologieën en media, en hoe zij betrekking hebben op textiel en producten.
 • Ontwikkelen van een goed begrip van de consument en de kunst trends die van invloed zijn op uw gekozen praktijk.
 • Onderzoeken, experimenteren en innoveren.
 • Kiezen zich te specialiseren of om brede multimediale aanpak toe te passen.
 • Profiteer van onze grote links naar bedrijven en ondernemingen.

Toelatingseisen

Een portefeuille en 96 tot 120 UCAS punten (verdiend via A-niveaus, BTEC Nationaal Diploma, of Stichting Diploma, enz.). We verwelkomen ook de aanvragen van studenten die geen diploma, maar kan het bewijs van hun creativiteit, vaardigheden en ervaring te bieden. Je zal ook nodig zijn om een ​​interview in persoon of via Skype te wonen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Plymouth, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates