Bachelor of Arts in-en vroegschoolse educatie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Arts in Early Childhood Education is een opleiding voor studenten bij USCB die op zoek zijn naar South Carolina onderwijs certificering. Vroegschoolse educatie majors kunnen profiteren van boeiende hands-on ervaringen, mogelijkheden om de theorie met de onderwijspraktijk, en uitgebreide veld en klinische ervaring in de kinderopvang instellingen, Head Start centers, Montessori scholen, en de lokale openbare scholen te integreren. Dit programma biedt studenten met een brede academische achtergrond en de professionele kennis, vaardigheden en disposities die nodig zijn om te werken met jonge kinderen in de leeftijd van geboorte tot acht.

De vroegschoolse educatie programma is een 123 semester uur durend programma. Alle studenten die de BA in Early Childhood Education graad te voltooien moet formeel worden toegelaten tot de Professional Program wanneer ze een minimum van 46 uur semester, waarvan 30 moeten worden ingevuld op USCB hebben afgerond, en ontmoet andere vereisten. De Pre-Professional en Professional Programma volgorde voor voor- en vroegschoolse educatie moet 67 uur van cursussen gericht op de ontwikkeling van de pedagogische en inhoudelijke kennis.

Het curriculum richt zich op educatieve strategieën, lesmethoden, assessment technieken, theorieën over kind groei en ontwikkeling, unieke leerbehoeften van uitzonderlijke studenten, en de impact van de familie en de culturele diversiteit op de vroege kindertijd. Het programma is het veld, practica en klinische ervaringen ingebed in de hele cursussen. Daarnaast is de vroege kinderjaren curriculum uitgelijnd met het conceptuele kader, de constructivistische Educator, en bereidt afgestudeerden USCB om te werken met jonge kinderen van verschillende culturele, etnische en economische achtergronden in de wereldwijde gemeenschap.

Nationale Accreditatie

Het ministerie van Onderwijs is landelijk erkend door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE). In augustus 2013, USCB's Bachelor of Arts in Early Childhood Education programma ontvangen "nationale erkenning" door de Nationale Vereniging voor het Onderwijs van jonge kinderen (NAEYC), Deze erkenning is ook onderdeel van de NCATE accreditatie-eisen.

Toelating tot de Professional Program

Studenten die op zoek zijn naar de Bachelor of Arts in Early Childhood Education of Bachelor of Arts in het basisonderwijs te voltooien moet vroeger worden toegelaten tot de Professional Program in het Ministerie van Onderwijs. Formele toelating vindt plaats wanneer leerlingen tussen de 46-55 uur van undergraduate studie hebben afgerond en hebben allemaal andere eisen hieronder vermeld voldaan. Instromers met meer dan 56 undergraduate uur moeten gelden tijdens hun eerste semester aan USCB.

Studenten van toepassing kunnen zijn voor toelating als ze eenmaal hebben:

  • Deelgenomen aan een Education Orientation Session
  • Handhaafde een cumulatieve Grade Point Average (GPA) van ten minste 2,75 * in alle undergraduate werk natuurlijk
  • Voltooide alle Pre-professionele cursussen met een minimum GPA van 3,0 en een "C" of beter in elke cursus
  • Voltooide de volgende onderdelen met de kwaliteiten van de "C" of beter in elke cursus: Engels (ENGL B101 en B102 ENGL), Speech Communications (COMM B140 of COMM B201) en Math (MATH B221 en B222 MATH)
  • Bereikt passeren scores op alle drie secties van de Praxis ™ Core academische vaardigheden voor Educators testen. Officiële scores moet door het ministerie van Onderwijs te worden ingediend en ontvangen
  • Voltooide een criminele achtergrond controleren en Full Disclosure Statement van het State Law Enforcement Division (SLED)
  • Voltooide 25-uren van de jeugd Ervaringen of de Leraar Cadet Program
  • Succes de Professional Program Toelating Essay
  • Goedkeuring ontvangen door de USCB Professional Education Committee

Professional Program Aanvragen moeten worden ingevuld en door de volgende data ingediend:

Fall - 1 februari Spring - 1 oktober

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Situated in the Carolina Sea Islands in a region rich in history, steeped in natural beauty, teeming with extraordinary opportunities for those who participate in golf, tennis and water sports of all ... Lees meer

Situated in the Carolina Sea Islands in a region rich in history, steeped in natural beauty, teeming with extraordinary opportunities for those who participate in golf, tennis and water sports of all kinds and thriving as one of the world's great resort destinations, USC Beaufort offers students an exceptional place to learn and live in an environment focused on growth, preservation and opportunity. Lees Minder
Beaufort , Hilton Head Island , Bluffton + 2 Meer Minder