Bachelor of Arts - kunstgeschiedenis

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts - Kunstgeschiedenis

&nbsp

Versterkt door de instelling binnen een kunstacademie, de historische en kritische studies divisie biedt een Bachelor of Arts Major in Kunstgeschiedenis programma binnen een unieke interdisciplinaire omgeving. De Kunstgeschiedenis programma kunt u een grote ronden in de kunstgeschiedenis, waarbij ook rekening studio cursussen. Hoewel het benadrukt westerse kunst, ambacht, design en architectuur uit de 19de eeuw, het programma biedt ook de mogelijkheid om niet-westerse kunst te bestuderen en om kritisch discours rond de sociale productie en receptie van kunst.

U komt in het Major in Kunstgeschiedenis na het voltooien van de Stichting Programma-een stichting in de studio, visuele cultuur, en schrijven. Als alternatief kan u de belangrijkste na het voltooien van een jaar van de liberale studies natuurlijk-werk. Hoe dan ook, zal uw backrgound divers zijn en zal de toon zetten voor interdisciplinaire verkenning te stellen.NSCAD biedt studenten met een brede cursus opties en mogelijkheden om deel te nemen in kritische discours, en bevordert een multidisciplinaire uitwisseling van ideeën en interactie.

Cursussen in de geschiedenis, kritische studies, Engels literatuur, film studies, en kunstonderwijs maken allemaal deel uit van wat maakt deze mate zo sterk. Je krijgt kennis en expertise door middel van cursussen, variërend van oude, middeleeuwse, renaissance / barok, en de Canadese moderne kunst theorie en kritiek.

Afgestudeerden van Major in Kunstgeschiedenis programma te worden schrijvers, galerij en museum beheerders, en de cultuur werknemers NSCAD's. Anderen gaan naar de graduate studies voort te zetten en succesvolle carrière als professoren van kunst en filmgeschiedenis, curatoren, archivarissen, taxateurs, en critici te verkrijgen.

Laatst bijgewerkt op apr 2013

Over de school

Één van Canada's oudste onafhankelijke culturele instellingen, NSCAD University blijft als een van de belangrijkste centrum voor onderwijs en onderzoek in de visuele cultuur in Noord-Amerika te worden ... Lees meer

Één van Canada's oudste onafhankelijke culturele instellingen, NSCAD University blijft als een van de belangrijkste centrum voor onderwijs en onderzoek in de visuele cultuur in Noord-Amerika te worden beschouwd. Een deel van onze oproep is de altijd aanwezige relatie van de oude naar de nieuwe, en onze gunstige ligging in het hart van de waterkant district downtown Halifax. Achter de Victoriaanse gevels van onze campus en het Academiegebouw - beiden 24 uur per dag, zeven dagen per week - studenten maken een aantal van de meest geavanceerde beelden en objecten die overal op het continent gemaakt. Na een experimentele stichting jaar, studenten geleidelijk gericht om specialisten in een bepaald aspect van kunst, ambacht, ontwerp of historische en kritische studies geworden. Ze zijn opgeleid om kritisch te denken, om academische kwesties evenwicht te brengen met praktische bezwaren in de studio, en om te onderzoeken hoe de beeldende kunst betekenis geven aan zowel de individuele en de gemeenschap leven. NSCAD Universiteit bevordert dicht creatieve relaties tussen kunstenaars, ontwerpers, wetenschappers en het publiek, en neemt over leiderschap verantwoordelijkheden in de regionale, nationale en internationale kunst gemeenschappen. Onze afgestudeerden gaan om toe te treden tot de gelederen van de meest interessante en succesvolle kunstenaars van zijn generatie. Aangezien de universiteit omarmt de nieuwe eeuw, is het bouwen op de sterke punten van haar geschiedenis, handhaving en intensivering van de traditionele kunsten en ambachten, terwijl profiteren van de vele nieuwe technologieën vormgeven van de wereld en de menselijke interactie. Een aanzienlijke uitbreiding momenteel aan de gang zal binnenkort NSCAD Canada's grootste centrum voor graduate programma's in de beeldende kunst. Wij geloven dat de volgende fase van de moderniteit in de beeldende kunst is begonnen, en het is onze volledige intentie om een ​​rol te spelen bij de vorming ervan. Er gebeuren dingen achter die Victoriaanse gevels. Onze docenten, studenten en alumni zijn in het hart van de ontluikende industrie van ideeën, met de ontdekking voortdurend binnen handbereik. Lees Minder
Halifax regionale gemeente , Hamilton + 1 Meer Minder