Bachelor Of Arts Liberal Arts (online)

Lynn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts Liberal Arts (online)

Lynn University

De BA in Liberal Arts programma kan u helpen om een ​​hbo-opleiding die zowel handig en relevant te verdienen.

Als u aan uw vrije kunsten graad, zult u een reeks krijgen vaardigheden zoals kritisch denken en creatieve probleemoplossing, dat je meteen in je professionele leven kunnen gebruiken. U zult uw technologische capaciteit met een universitaire voorzien iPad mini, die ook aanzienlijke kostenbesparingen zal op studieboeken en studiemateriaal te verbeteren.

Plus, is dit programma speciaal ontworpen om u te helpen het bachelordiploma u jaren geleden begon af te ronden. Met typische kern eisen zoals college-niveau wiskunde, Engels samenstelling en computer-toepassingen, is het gemakkelijk te dragen in een eerder verdiende college credits die u kan hebben. Zelfs je meer gespecialiseerde cursussen kunnen meetellen voor de BA in Liberal Arts.

Leerplan

De vrije kunsten curriculum zal u met kennis van diverse onderwerpen, variërend van informatica aan kunst en brieven. Eisen het hoogste niveau zal u voorzien van een meer ontwikkelde vaardigheden in interculturele communicatie, ondernemerschap en sociale psychologie. Specifieke opleidingen voor dit programma zijn onder andere:

POL 100: Geopolitieke Zaken
Deze inleiding tot de menselijke, culturele en politieke geografie toont de wereldwijde effecten van verschillende uitdagingen. U zult ontdekken de relaties tussen mensen, de cultuur en de plaats als zij omgaan met de realiteit van de armoede en de bevolking gieken milieu duurzaamheid en voedselzekerheid.

BUS 210: ondernemerschap en innovatie
Krijgen praktische instrumenten om de huidige economie en het ondernemingsklimaat te beoordelen naar mogelijkheden om te investeren, te lanceren en beheren van een succesvolle ondernemende zakelijke onderneming die ook in lijn met uw eigen talenten, sterktes en passies.

PSY 360: Sociale Psychologie
Begrijpen van de processen die ten grondslag liggen en het gevolg zijn van de groep interacties, met een focus op gebieden zoals overtuigingskracht, conformiteit, agressie, vooroordelen, interpersoonlijke evaluatie en interpersoonlijke aantrekkingskracht.

COM 451: Interculturele Communicatie
Onderzoeken hoe de cultuur beïnvloedt communicatie via symbolen en gedrag, en ontdek een professionele practicum in onderzoek, begeleiding van het management en het onderwijs voor het beheer van productieve interculturele relaties.

Carrières in Liberal Arts

Het houden van een Bachelor of Arts in Liberal Arts geeft u toegang tot een ongelooflijke waaier van carrièremogelijkheden-veel meer dan we ooit zou kunnen hopen te noemen. Toch hebben we deze korte bemonstering van een loopbaan je zou streven te beginnen met deze mate aangemaakt:

  • Makelaar
  • Leraar
  • Paralegal
  • Journalist
  • Public relations specialist
  • Hospitality manager

We zijn blij om te helpen bij het instellen en het bereiken van uw carrière doelen. Bij Lynn, alle studenten genieten van gratis carrièreplanning diensten.

Beurzen, subsidies en leningen

Laat je niet de kosten te voorkomen dat u het verkrijgen van de hbo-opleiding van uw dromen. Beurzen, subsidies, leningen en andere vormen van financiële hulp kan een Lynn onderwijs beter betaalbaar dan je ooit gedacht te maken. Sterker nog, meer dan 62 procent van onze studenten krijgen een vorm van financiële hulp.

De volgende soorten van financiële steun zijn beschikbaar op Lynn. Een combinatie van deze awards kan worden gebruikt om uw behoeften te voldoen.

Beurzen en beurzen

Beurzen en subsidies zijn prijzen die niet hoeven te worden terugbetaald. Een beurs is gebaseerd op een specifiek criterium zoals academici, terwijl een subsidie ​​is gebaseerd op financiële nood van een student.

Leningen

Leningen zijn een vorm van financiële steun die moet worden terugbetaald, met rente. Voor veel studenten, zullen leningen ten minste een deel van hun financiële pakketten hulp, maar we raden u aan om alle bronnen van beurzen en subsidies voorafgaand aan gebruik te maken van de leningen te verkennen.

Student werkgelegenheid

Deze prijzen zijn gebaseerd op de noodzaak, zoals bepaald door de FAFSA. Terwijl ze kunnen worden weergegeven in uw award brief als een award, de prijs bedrag is het maximale bedrag dat u kunt verdienen door te werken. Dit bedrag zal rechtstreeks aan u worden betaald en zullen niet worden toegepast op uw student rekening.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Boca Raton, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates