Bachelor of Arts major in het Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

AB in het Engels Taal - Cultiveert inzichten in de algemene aard van de taal en de onderscheidende kenmerken van de Engels taal door de studie van taalkundige principes en theorieën, alsmede de historische en structurele ontwikkelingen in de taal met de nadruk op het moderne Engels.

Studenten op zoek naar erkenning in de AB in het Engels Taal opleidingen moet een ELPT (Engels Taalvaardigheid Test) score van ten minste 70 percentiel hebben en onderhouden van een graad gemiddelde van ten minste 2,5 in Basic Communicatie en letterkunde 21 en 22 cursussen, en 3,0 voor alle hoofd onderwerpen. Geïnteresseerde studenten moeten ook een essay geschreven in het Engels (Creatief schrijven aanvragers kunnen hun essays in Bisaya, Filippijnse of Engels te schrijven) in te dienen.

Om te kwalificeren voor het afstuderen, moeten alle undergraduate majors in te dienen en te presenteren aan de afdeling faculteit een scriptie van niet minder dan 50 pagina's lang. De Engels Taal belangrijkste moet een proefschrift gericht op beide studies van de werkelijke taal situaties of een analyse van het curriculum ondersteunende materialen gebruikt voor het taalonderwijs te dienen.

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries.

Silliman University is a melting pot of cultures and religions. Of its overall population of more than 9,000, over 300 are international students from 23 different countries. Lees Minder