Bachelor of Arts major in het Engels

Silliman University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts major in het Engels

Silliman University

AB in het Engels Taal - Cultiveert inzichten in de algemene aard van de taal en de onderscheidende kenmerken van de Engels taal door de studie van taalkundige principes en theorieën, alsmede de historische en structurele ontwikkelingen in de taal met de nadruk op het moderne Engels.

Studenten op zoek naar erkenning in de AB in het Engels Taal opleidingen moet een ELPT (Engels Taalvaardigheid Test) score van ten minste 70 percentiel hebben en onderhouden van een graad gemiddelde van ten minste 2,5 in Basic Communicatie en letterkunde 21 en 22 cursussen, en 3,0 voor alle hoofd onderwerpen. Geïnteresseerde studenten moeten ook een essay geschreven in het Engels (Creatief schrijven aanvragers kunnen hun essays in Bisaya, Filippijnse of Engels te schrijven) in te dienen.

Om te kwalificeren voor het afstuderen, moeten alle undergraduate majors in te dienen en te presenteren aan de afdeling faculteit een scriptie van niet minder dan 50 pagina's lang. De Engels Taal belangrijkste moet een proefschrift gericht op beide studies van de werkelijke taal situaties of een analyse van het curriculum ondersteunende materialen gebruikt voor het taalonderwijs te dienen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
599 USD
Locations
Filipijnen - Dumaguete, Central Visayas
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates