Bachelor of Arts: missies

Barclay College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts: missies

Barclay College

Velen hebben gezegd van de missies die het drukt het hart van God, en dus er is geen grotere taak dan aan de boodschap van hoop in Jezus Christus te brengen aan de wereld. De missies belangrijkste is ontworpen om studenten een beter begrip van de bijbelse principes en de culturele, sociale en persoonlijke kwesties met betrekking tot een effectieve getuige van Christus in de eenentwintigste eeuw. Studenten die de opleiding zal de startkwalificatie te tonen om te dienen als een christelijke missionaris, hetzij op een huis of buitenlandse veld.

DOELSTELLINGEN

De student, die de missies programma zal voldoen aan de doelstellingen van de afdeling Bijbel en het ministerie, alsmede de volgende specifiek voor deze belangrijke doelstellingen.

Divisie Doelstellingen: studenten zal

 1. Begrijpen de behoefte aan, betekenis, en de praktijk van een persoonlijke relatie met God door Jezus Christus.
 2. Aantonen dat er een praktische kennis van de Bijbel en essentiële christelijke leer, de mogelijkheid om nauwkeurig te interpreteren Schrift, en een steeds coherent christelijke wereldbeeld dat hen in staat stelt om bijbelse principes toe te passen op vragen van de ethiek, mededogen, en alle andere situaties.
 3. Vertonen een levensstijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, integriteit, verantwoordelijkheid, en de volgorde waarin de zorg voor de sociale implicaties van het evangelie reflecteert en leent geloofwaardigheid aan een christelijke getuigenis.
 4. Demonstreer de basiskennis en de vereiste bekwaamheid om anderen te dienen in hun eigen culturele groep en over culturele grenzen heen, met behulp van de juiste technologie en relevante vormen van zowel schriftelijke als mondelinge communicatie.
 5. Demonstreren doorzettingsvermogen en toewijding, en het vermogen om productief, zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 6. Ontwikkelen van de vaardigheden en inzichten die nodig zijn voor persoonlijke bijbelstudie, gebed en devotionele leven, die kan houden en de positie van iemands persoonlijke leven en bediening aan anderen.
 7. Aantonen in staat te vinden, te verwerken, en de informatie die aan iemands christelijk leven en de bediening van belang is door de uitoefening van zowel kritisch en creatief denken toe te passen.

Specifieke Doelstellingen van het programma: studenten zal

 • Articuleren van de Bijbelse basis van de wereld missies en de rol van de kerk in de missies, en vertonen een brede kennis van de geschiedenis, aardrijkskunde, volkeren en regeringen.
 • Bewijzen hun vermogen om onderzoek en rapporteren over de historische, etnische, religieuze, sociale, culturele en politieke achtergrond van de gebieden waarin zij kunnen dienen door middel toegewezen onderzoeksprojecten en omgeving studies.
 • Toon een brede kennis van de geschiedenis van de ontwikkeling van de missies en de toestand van de kerk en missionaire status van in het buitenland.
 • Blijk geven van hun persoonlijke betrokkenheid bij missies door kritische en getuigen van wat zij geloven aan Gods specifieke wil voor hen zijn.
 • Bijbelse waarheden in een cross-culturele setting en onderscheid te maken tussen het christelijk geloof en de menselijke cultuur.
 • Onthullen een competentie in en begrip van missionaire principes en praktijken als gevolg van de cursus eisen in de missies curriculum en manifesteren de mogelijkheid om aan te passen aan een andere cultuur door middel van een practicum programma.
 • Blijk geven van hun vermogen om effectief en intelligent betrekking hebben op het ondersteunen van kerken.
 • Beantwoorden aan de doelstellingen van de afdeling Algemene Studies.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Haviland, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan