Bachelor of Arts: mondiale zaken

AUPP: American University of Phnom Penh

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts: mondiale zaken

AUPP: American University of Phnom Penh

De missie van het programma is om studenten voor wereldwijde leiderschap en service voor te bereiden en om de volgende generatie van het beleid leiders te trainen om de complexe vraagstukken van een geglobaliseerde wereld aan te pakken. Het is bedoeld voor mensen die willen de beleidsmakers op nationaal, regionaal en lokaal overheidsinstellingen, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties en multinationals zijn.

De Global Affairs programma biedt studenten een goed begrip van de huidige uitdagingen in de ASEAN-regio en over de hele wereld. Het programma biedt de mogelijkheid om cruciale hedendaagse kwesties te bestuderen - conflicten tussen en binnen naties, democratisering, economische en politieke globalisering, regionale conflicten en het toenemende belang van niet-statelijke actoren; alsook de analyse van de buitenlandse en economische beleid en veiligheidsvraagstukken in de regio en op een wereldwijde schaal.

In elke natie, is er een groeiende behoefte aan goed geïnformeerde professionals die in staat zijn het identificeren van oplossingen voor de unieke uitdagingen van een onderling afhankelijke wereld zijn. Het Global Affairs Program biedt een solide basis voor het invoeren van de beroepsbevolking of voor graduate studies. De opleiding bereidt studenten voor op carrièremogelijkheden met overheidsinstanties omgaan met buitenlandse zaken, de internationale veiligheid en de internationale economie; met multinationals, banken en adviesbureaus; en met internationale organisaties. Het programma biedt ook de voorbereiding van de programma's in het internationaal recht en het bedrijfsleven en voor graduate studie in meer gespecialiseerde gebieden.

Programma Resultaten:

Bij de voltooiing van de belangrijkste in Global Affairs, zal afgestudeerde in staat zijn om:

  • Identificeren, beschrijven en definiëren elementaire feitelijke informatie en analytische concepten betreffende mondiale vraagstukken.
  • Analyseer kwesties en verschijnselen met behulp van relevante sociaal-wetenschappelijke concepten, theorieën en methoden
  • Gebruik argumenten en bewijzen effectief om originele analyse van de sociale, politieke, economische en culturele fenomenen te communiceren.
  • Construct beredeneerde oplossingen of conclusies; testen en conclusies te verdedigen tegen de relevante criteria en normen.
  • Een kritische analyse van het eigen denken door het identificeren van vermoedens, waarden en standpunten, alsook problemen, tegenstrijdigheden en onbeantwoorde vragen.
  • Bedenken en te verdedigen alternatieve hypothesen en standpunten; aan te bieden en uit te leggen redenen voorlopig verwerpen of ze te aanvaarden.
  • Blijk geven van begrip van de betekenis van ethisch gedrag in een verscheidenheid van de mondiale context, en vertonen een persoonlijke naleving van ethische comportment in academische en interpersoonlijke relaties.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 USD
per jaar.
Locations
Cambodja - Phnom Penh, Phnom Penh
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Cambodja - Phnom Penh, Phnom Penh
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan