Bachelor of Arts operationele Economics

Diploma University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts operationele Economics

Diploma University of Applied Sciences

ba

De door de staat goedgekeurde Bachelor in Business Administration kan worden gebruikt als deeltijd Afstandsonderwijs met on-site seminars of virtueel Afstandsonderwijs met online colleges worden bezet in alle studiecentra van DIPLOMA University. Op het hoofdkantoor van de universiteit in Bad Sooden-Allendorf, heb je ook de mogelijkheid om de business studies zien als Full-time studie in de tegenwoordige tijd in beslag. De succesvolle studie die leidt tot internationaal erkende academische titel Bachelor of Arts (BA) Business Administration en in aanmerking komen voor het programma een volgende master's, bijvoorbeeld de opeenvolgende Master of Arts (MA) Economie en Recht - Research Management of Business Law aan de Universiteit DIPLOMA. Als er een beroep en een training meester, zoals de MBA aan DIPLOMA FH Nordhessen kan worden afgerond.

Major vakgebieden in afstandsonderwijs BWL

In het eerste semester van bedrijfskunde studies in eerste instantie is het verwerven van generalistische kennis en vaardigheden op het gebied van de wetenschap in bedrijfskunde en recht op de voorgrond. Het doel van de cursus is om te bieden aan de leerlingen een economie volledig inzicht en uitgebreide kennis in enterprise management.

Door te kiezen voor een studie nadruk in de latere opleiding plaatsvindt gespecialiseerde opleiding in een van de business specialiteiten:

 • Financial Services,
 • International Business and
 • Toerisme en Event Management.

BWL in de praktijk: Aanvragen voor gekwalificeerde professionals

Na zijn afstuderen in business administration afstandsonderwijs, onze afgestudeerden zijn gekwalificeerde kandidaten voor de overname van de specialist en leidinggevende posities in bedrijven. Ze beheersen de fundamentele concepten van de persoonlijke, sociale en methodologische vaardigheden, overtuigend ondernemend en genetwerkte denken en handelen, interdisciplinaire communicatie en de werking en multidisciplinaire project management vaardigheden.

Het Bachelor in Business Administration in aanwezigheid of leren op afstand mogelijk maakt snel carrière in het beheer van de verschillende industrieën en zakelijke functies, zoals. B. automobielindustrie, bankwezen, handel, gezondheidszorg en begeleiding. De succesvolle academische afstuderen machtigt u als een bedrijf beheerder om het beheer in verschillende business areas en toekomstige zelf te helpen op zich te nemen leidende rol of zelfstandige ondernemerschap geworden.

Bericht van de decaan

Beste Toekomstige studenten, als decaan van de opleiding Business Administration Bachelor of Arts (BA) Ik ben erg blij met uw belangstelling voor de DIPLOMA University.

Mijn naam is Prof. Dr. Uwe Völkening. Ik ben sinds 1998 gediend als vice-president, hoofd van het Rekenhof en het Departement Economie aan de Universiteit DIPLOMA.

Een beslissing voor de studie van het bedrijf dat u te maken op een veilige, toekomstgerichte studie keuze die bevoegdheden geeft tot de arrestatie van leidende posities in alle kleine, middelgrote en grote bedrijven in Duitsland en Europa.

U kunt kiezen tussen de studie vormen van aanwezigheid studie en afstandsonderwijs. In Presence studies worden gehouden van de colleges aan onze universiteit gevestigd in Bad Sooden-Allendorf. Hier kunt u volgen met aangesloten Student flats lezingen van maandag tot vrijdag in een sechssemestrigem studeren in een prachtige omgeving in een moderne universiteit gebouw. Onze afstandsonderwijs cursussen zijn didactische methoden bereid zodat u toelaten om te studeren in aanvulling op een professionele activiteit in een evenwichtige work-life balance. Deze ervaringen zijn bovendien steeds weer bevestigd door onze afgestudeerden in evaluatieve enquêtes.

De DIPLOMA Hochschule ziet haar mission statement "Bruggen bouwen aan het succes van" de richting van de studenten betrokken en voorziet u in Business Administration onderwijs op afstand de volgende voordelen:

 • Een kwalificatie en module-georiënteerde studie ontwerp
 • Kleine leergroepen actief in plaats van massale colleges
 • Docenten met veel motivatie en praktijkervaring
 • Flexibel leren en onderwijzen in reële en virtuele evenementen
 • Short "leertrajecten 'door het hele land dicht bij huis studiecentra en virtuele evenementen waar u interactief kunt deelnemen vanuit huis
 • Snel contact mogelijkheden om centers, docenten en de universiteit organisatie te bestuderen
 • Uitgebreide en voortdurend beschikbare informatie op het internet via online Campus
 • Een online bibliotheek met een grote selectie van literatuur
 • Een evenwichtige prijs / prestatie verhouding
 • Gelijkschakeling van de studielast door middel van gratis uitbreidingsopties tot 4 semesters

De opleiding in Business (BA) U kunt het ontbreken van een baccalaureaat of professionele baccalaureaat bij het bestuderen beroepsopleiding en voortgezet onderwijs kwalificaties zoals meester, specialist, technicus of gelijkwaardig tentoonstelling. U kunt zelfs een beroepsopleiding zonder eindexamen een aparte universiteit toelatingsexamen.

De opleiding in Business geeft je meer dan methodisch didactische boeken van de studies en de bijbehorende klasse lezingen (in afstandsonderwijs bedrijfskunde aan ongeveer 2 zaterdagen per maand) technische, methodologische en sociale vaardigheden die uw eigen en de bevoegdheid voor de algemene economische inzicht in het ondernemerschap en het management acties te bevorderen zal versterken. Dus je zal worden voorbereid door de succesvolle voltooiing van business studies, toe te passen in een werkomgeving met steeds toenemende eisen specialist en leidinggevende posities in alle mogelijke vormen van de onderneming. Zij verwerven deze vaardigheden in 20 actiegericht modules gebouwd in het gebied van het bedrijfsleven en economie, recht, communicatie en academisch werk. Kompetenzorientierte testen in de vorm van schriftelijke tentamens, papers, projecten en huiswerk te voeren met de voltooiing van het proefschrift van een bachelor's tot 180 studiepunten. Om uw business studies verder te vinden academische carrière stappen op het college DIPLOMA streven in de vorm van masteropleidingen en een doctoraat in Business Administration.

Ik ben blij als u kiest voor een militaire of afstandsonderwijs op het gebied van bedrijfskunde aan de Universiteit DIPLOMA en staan ​​tussen de relevante contactinformatie voor verdere vragen.

Met vriendelijke groeten Prof. Dr. Uwe Völkening

normale periode

Afstandsonderwijs BWL: 7 semesters / 180 ECTS De werkelijke studietijd kan worden uitgebreid onderzoek kosteloos maximaal 4 semesters over de normale periode.

basislijn

Bij voldoende aantal deelnemers in de winter termijn (oktober) en in de zomer termijn (april).

accreditatie

Accreditatie van de opleiding door de accreditatie agentschap AHPGS.

Collegegeld

Afstandsonderwijs BWL: 227,00 € / maand (totaal € 9,534.00 plus eenmalige examengeld van € 615,00.)

studie vorm

Aanwezigheid of afstandsonderwijs. Afstandsonderwijs BWL gedaan afwisselend zelfstudie met studie boekjes en de hele dag zaterdag-seminars (over 12 zaterdagen per semester) aan een van onze talrijke landelijke studie centra of online in 'virtuele auditorium "van de online campus.

toelatingseisen

Algemeen onderwijs entree hoger, de meester onderzoek of op basis van de verordening inzake de toegang beroepskwalificaties tot het hoger onderwijs in de deelstaat HessenIe beide uiteinden van een professionele loopbaan van ten minste 400 uur, een technische school of een professionele of administratieve academie of audit in een nationaal erkende training bezetting gevolgd door ten minste 2 jaar werk en het bestaan ​​van een bijzondere universiteit toelatingsexamen.

Meer informatie over specifieke accounts verleende de DIPLOMA Hochschule als on demand. Aanvragers / binnen, die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kan in eerste instantie deelnemen als auditor in het onderzoek, indien de toegang vergunning binnen max. 2 semesters wordt bereikt.

In buitenlandse diploma's gelijkwaardigheid voor de toelating moet worden bewezen.

statements

Bachelor of Arts (BA) afgestudeerden een certificaat bachelor en een certificaat en het verkrijgen van een geschreven in het Engels "Diploma Supplement" en een "Transcript of Records" (Transcript of Records) dat hij / deporteren hem internationaal als academicus met een bachelor's degree ,

Belangrijkste gebieden van STUDIE

International Business Administration

Focus van de bacheloropleiding in Business Administration (BA) met succesvolle evenementen .:

 1. Financiering en risicomanagement:
 • Financiering van de buitenlandse handel (Cash / Treasure management, financiering op korte termijn, middellange en lange termijn financiering lang)
<li>  Leverings- en betalingsvoorwaarden (Commerci&euml;le documenten in de buitenlandse handel, Internationale handel termijn, betaling in de internationale handel)</li>
<li>  Risicomanagement in de buitenlandse handel (Algemeen risico management, betalingsrisico, exportkrediet bescherming, valuta (deviezen) risico, renterisico's, productaansprakelijkheid, merkenpiraterij)</li>

International Transport:

<ul><li>Vervoer in de buitenlandse handel (maritiem transport, luchtvracht, binnenlands vervoer, spoorvervoer, goederenvervoer over de weg)</li>
<li>  klaring Import (normale procedures, procedures bij invoer)</li>
<li>  klaring Export (normale procedures, douaneprocedures op de export, exportcontroles (exportcontrole binnen de onderneming)</li>

Strategische beslissingen:

<ul><li>Market selectie en marktontwikkeling (Strategisch Beleid beslissingen selectie de markt, de ontwikkeling van marktstrategie&euml;n, toegang tot de markt vormen, internationale marketing mix, haalbaarheidsstudie en businessplan)</li>
<li>  International verkoopcontracten (tender voorbereiding, contract commerci&euml;le inhoud, UNCITRAL kooprecht (Weens Koopverdrag), de internationale handel praktijken)</li>

Toerisme en Event Management

Option focus van de bacheloropleiding Business Administration (BA) met succesvolle evenementen en content .:

1. Inleiding tot de toeristische sector en Tourism Management:

 • Definities en basisconcepten van de toerisme-industrie
 • Fenomeen toerisme (geschiedenis, marktmodellen, typen, de structuur van de toeristische vraag / het toeristische aanbod)
 • Het economisch belang van de sector toerisme
 • Onderdelen van de toeristische sector (factoren die van invloed vraag en aanbod, kerndiensten van het toerisme de productie, het product en de kenmerken ervan te reizen, dienstverleners en hun speciale functies)
 • Toerismebeleid (taken, ondersteuning, verenigingen en instellingen, de toekomst van het toerisme beleid, economisch beleid en de economische ontwikkeling in Duitsland, de rol van het MKB)

2. Inleiding tot de event industrie en event management:

Gebeurtenissen in het leven van de mens:

 • De term "event" en classificatie opties
 • Voordelen en doelstellingen van Evenementen
 • De termen "event" en "event"
 • Soorten Events
 • Evenementen en toeristische ontwikkeling

Perspectieven op evenementen:

 • De overheid view evenementen
 • De zakelijke weergave van de gebeurtenissen
 • Goals van bedrijven bij evenementen
 • Zakelijke evenementen met interne en externe Focus
 • De visie van de gemeenschappen over evenementen

Het evenement markt:

 • Schematische weergave van de evenementenmarkt
 • De vraag en aanbod van evenementen
 • Event bedrijven en organisaties van de evenementenbranche
 • Trends in de evenementenmarkt

Event Management project management:

 • Event en Project
 • Project management voor evenementen
 • Doel voor het evenement (resultaat / kwaliteit)
 • Middelen voor Evenementen
 • De factor tijd in events
 • Beslissingen van het management proces van Evenementen
 • Risico's in project management bij evenementen
 • Uitwijding: Beheer van Event Kosten

3. Grondbeginselen van Toerisme:

 • Basics Touristik
 • Beheer van de Tour Operators
 • Beheer van reisbureaus
 • Overzicht Travel Law
 • Travel Law Individuele
 • pakketten rechten

Financial Services

Option focus van de bacheloropleidingen Business Administration (BA) en Business Law (LL.B.) met succesvolle evenementen .:

 1. Bank producten:
 • Commerciële banken in Duitsland
<li>  De borg bedrijf</li>
<li>  De kredietverlening</li>
<li>  de betalingen</li>
<li>  De effectenhandel</li>
<li>  buitenlandse zaken</li>
<li>  De rechtsverhouding tussen de bank en de bank klanten</li>
<li>  Het recht van individuele bankproducten (Rekening contract, de overdracht contract, lening en borg)</li>
<li>  bescherming van de consument in het bankbedrijf</li>

Financiële markten:

<ul><li>Basis van de financi&euml;le markten</li>
<li>  Stock Exchange en de handel</li>
<li>  aandelenmarkt</li>
<li>  andere financi&euml;le markten in een oogopslag</li>
<li>  De Securities Trading Act als adviserend bescherming voor effecten investeerders</li>

Fundamentals of Financial Services:

<ul><li>Concept van de Financial Services</li>
<li>  Aanbieders van financi&euml;le diensten</li>
<li>  Kader voor markten voor financi&euml;le diensten (bevolking, inkomen, asset ontwikkeling, wettelijk kader, economische en sociaal-politieke factoren)</li>
<li>  Ontwikkeling van de FDL-sector in bepaalde landen</li>
<li>  Rechtsgrondslag van bankwet</li>
<li>  Toezicht op kredietinstellingen en financi&euml;le instellingen en hun openbare dienstverplichtingen (rechtsbeginselen van het bankentoezicht, het bankentoezicht lichamen)</li>
<li>  De Duitse wet op het kredietwezen</li>

Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Diploma University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
227 USD
227,00 € / maand
Locations
Duitsland - Aalen, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bochum, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bonn, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Germany Online
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hannover, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Heilbronn, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kaiserslautern, Rijnland-Palts
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kassel, Hessen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mainz, Rijnland-Palts
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mannheim, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Ostfildern, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Regenstauf, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wiesbaden, Hessen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wuppertal, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Würzburg, Beieren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Duitsland - Bad Sooden-Allendorf, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Aalen, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bochum, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Bonn, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Friedrichshafen, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hannover, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Heilbronn, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kaiserslautern, Rijnland-Palts
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kassel, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Kitzscher, Saksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mainz, Rijnland-Palts
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Mannheim, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Ostfildern, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Würzburg, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Regenstauf, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wiesbaden, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wuppertal, Noordrijn-Westfalen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Germany Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan